Echipa care a părăsit Asia Express. Mesajul surprinzător transmis de concurenți, după ce au ieșit din competiția de la Antena 1

1 lună in urmă 27

Sezonul 4 din „Asia Express” este în plină desfășurare la Antena 1. Deși sub premizele pandemiei, emisiunea-concurs a reușit să revină pe micul ecran. Sezonul 4, denumit „Drumul Împăraților”, a adus față în față 9 echipe. În același timp moderatorul a fost schimbat în persoana Irinei Fodor, alături de Oase și actorul Marius Damian. În cel mai recent episod s-a mai produs o eliminare, neașteptată poate. După acest moment, concurenții eliminați au transmis și un mesaj surprinzător, după eliminare.

Sezonul 4 „Asia Express” i-a adus pe Patrizia Paglieri și Francesco în concurs

Noul sezon, considerat a fi unul din cele mai grele de până acum, a avut parte de surprize majore. Plecând de la componența concurenților și până la traseele competiției, toate au avut un grad mare de surprindere. Intitulat „Drumul Împraților”, noul sezon de „Asia Express” i-a purtat până acum pe concurenți prin Turcia și Georgia. Traseele și probele au devenit, ușor, ușor, din ce în ce mai grele, iar unii dintre concurenți nu au reușit să facă față.

Printre cele 9 echipe de la startul noului sezon „Asia Express” s-au aflat și Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Cei doi, timp de 29 de episoade, au trecut prin toate probele, uneori cu greu, alteori chiar câștigând și o amuletă.

Pe tot parcursul celor două trasee, din Turcia și Georgia, Patrizia Paglieri și Francesco au demonstrat că pot fi adversari redutabili. Fanii show-ului au putut vedea și o posibilă relație între Francesco și fiica actriței Adriana Trandafir, Maria Speranța, despre care juniorul declara:

„Acum a început o poveste de prietenie între mine și Maria, ce o să fie mai târziu… o să vă povestim. Eu sunt liber de un și ceva, dar am mai vorbit noi așa între noi și știam că Maria e un pic ocupată.”, spunea Francesco Paglieri la testimonialele emisiunii de la Antena 1.

Patrizia Paglieri și Francesco eliminați în episodul 29

Cel mai recent episod, cel de-al 29-lea, a adus și o nouă eliminare. După un traseu greu, prin Georgia, s-a ajuns la momentul la care s-a decis echipa eliminată. Spre surprinderea fanilor, dar și a concurenților, echipa formată din Patrizia Paglieri și Francesco a fost cea mai votată pentru a fi eliminată.

Eliminarea a venit după lupta pentru ultima șansă exact împotriva echipei formate din Adriana Trandafir și fiica acesteia, Maria Speranța. Deși dezamăgiți, cei doi au ieșit din competiția „Asia Express”, mai puternici și cunoscându-și acum cu adevărat limitele. Fiul celebrului Chef Patrizia Paglieri a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, ulterior.

„În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în Asia Express limitele sunt în echipa și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viața mea.

Mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Vă iubesc”, a scris Francesco Paglieri pe Instagram.

Pentru următorul episod din „Asia Express”, au mai rămas în concurs Lidia Buble și Estera Buble, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, Mihai Petre și Elwira, Adriana Trandafir și Maria Speranța, dar și Eliza și Cosmin Natanticu.

The post Echipa care a părăsit Asia Express. Mesajul surprinzător transmis de concurenți, după ce au ieșit din competiția de la Antena 1 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă