”Echipa a doua era mai importantă decât cea din Liga 1”. Motivul demiterii lui Chirilă de la Chiajna: ”O logică bolnavă”

1 lună in urmă 28

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Tehnicianul, fără contract din aprilie 2017, susține că decizia de a promova jucători tineri, cel mai important fiind Alexandru Albu, actualul jucător de la Rapid, a fost principalul motiv pentru care conducerea Concordiei Chiajna a hotărât să renunțe la serviciile sale.

  • 23 de meciuri - 7 victorii, 6 remize și 10 înfrângeri este bilanțul lui Ionuț Chirilă la Concordia Chiajna.

Motivul demiterii lui Ionuț Chirilă de la Concordia Chiajna: ”Mi-au spus că echipa a doua este mai importantă decât cea din Liga 1”

Chirilă a dezvăluit că gruparea ilfoveană i-a explicat că formația a doua a clubului, care evolua în al treilea eșalon, era mai importantă decât echipa din Liga 1.

Știi cine l-a promovat pe Albu la Chiajna? Știi că de-asta am fost dat afară? S-a spus că e mai importantă Liga 3 decât prima echipă. Așa mi s-a spus. Am adus 4-5 jucători, în frunte cu Albu, ca să mergem spre autofinanțare.

Deja aveam 7 jucători titulari sub 20 de ani, am adus alți 4-5 ca să scap de jucătorii cu salarii foarte mari. În momentul în care i-am adus la Liga 1, mi s-a spus că trebuie să plece înapoi, că Liga 3 este mai importantă decât prima echipă.

Clubul, Consiliul de Administrație mi-a spus. Pentru mine, Albu e fundaș central. E un jucător inteligent, aș fi jucat cu el fundaș central, nu are o viteză foarte mare”, a spus Ionuț Chirilă, la emisiunea Liga Digisport.

Realizatorul Viorel Grigoroiu a tras concluzia după afirmațiile lui Ionuț Chirilă: ”O logică bolnavă

  • Electromagnetica, Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, Poli Iași și ASA Târgu Mureș sunt formațiile pe care le-a pregătit Ionuț Chirilă.

VIDEO Ionuț Chirilă dezvăluie motivul demiterii de la Concordia Chiajna

Etichete: ionut chirila , ionut chirila concordia chiajna , alexandru albu , demitere ionut chirila
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă