EA Sports vorbește pentru prima data despre așa-zisul „script” din FIFA 21! Explicația producătorului

1 lună in urmă 2

Deși modul Ultimate Team este cel mai popular mod din FIFA 21, acesta nu este lipsit de acuzații din partea gamerilor. Recunoscut sub numele de „script”, unii utilizatori sunt de părere că jocul favoriează, uneori, gamerii. EA SPORTS pare să fi respins afirmațiile de lungă durată Jocul FIFA este controlat în secret de „scripturi” după ce a produs dovezi în mijlocul unei bătălii juridice cu privire la Ultimate Team.

Teoria se învârte în jurul valorii de „Ajustare dinamică a dificultăților”, un șir de cod găsit în backend-ul companiei. Potrivit jucătorilor FIFA, acest cod „DDA” se va juca cu statisticile jucătorilor, șansa de joc și rezultatul general al jocurilor online. Pentru mulți, prezența secretă a „scripturilor” în FIFA nu este o teorie, ci un lucru existent. În noiembrie 2020, trei persoane au forțat mâna EA asupra acestei probleme. Au lansat un proces, susținând că măresc în mod ilegal dificultatea jocului în efortul de a vinde mai multe pachete Ultimate Team. Procesul respectiv a fost retras, a confirmat EA, după ce celebrii editori sportivi au dezvăluit funcționarea interioară a sistemului lor „DDA” utilizat în meciurile FIFA, Madden și NHL Ultimate Team în timpul bătăliei din instanță.

Raspunsul EA Sports a venit foarte rapid!

„Le-am furnizat informații tehnice detaliate și acces pentru a vorbi cu inginerii noștri, toate acestea confirmând că nu există DDA sau scripturi în modurile Ultimate Team”, a declarat un purtător de cuvânt al EA SPORTS pe 4 martie. „Am încercat să fim cât se poate de clari că acest angajament se aplică la fel de mult ca jucătorii noștri ”, au adăugat editorii. „În timp ce EA deține un brevet pentru tehnologia DDA, aceasta nu a fost niciodată în FIFA.”

Acest lucru este departe de prima dată când EA SPORTS a fost implicat într-un proces referitor la pachetele Ultimate Team. În plus, cei de la EA Sports au fost acuzați că operează un sistem de jocuri de noroc „ilegal” în Canada și se confruntă cu amenzi în valoare de 11,7 milioane de dolari în Olanda și Franța din motive similare. La începutul acestui an, EA a atins un record istoric în microtransacțiile FIFA. Compania a câștigat aproape 1 miliard de dolari doar prin vânzările în jocuri, în septembrie-decembrie 2019. O parte din aceasta a fost apoi utilizată pentru a-l atrage pe David Beckham într-un acord exclusiv de drepturi de 40 milioane de lire sterline.

 

 

 

The post EA Sports vorbește pentru prima data despre așa-zisul „script” din FIFA 21! Explicația producătorului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă