„Ea este tot universul meu!”. Mama lui Antonio Sefer de la Rapid, o apariție răvășitoare: „Toată lumea spune că sunt iubita sau sora lui!”

4 săptămâni in urmă 27

Rapidistul Antonio Sefer uimește meci de meci când se prezintă la stadion însoțit de frumoasa lui… mamă! În timp ce jucătorii vin împreună cu soțiile sau iubitele, fotbalistul de numai 21 de ani e nedespărțit de părintele său.

Mama lui Antonio Sefer a impresionat prin frumusețe, însăși ea recunoscând că de multe ori lumea crede că este iubita sau sora fiului ei.

Talentatul fotbalist spune că ea este nelipsită de pe stadion la meciurile Rapidului, club pe care îl susține dinainte ca el să joace în vișiniu.

Mama lui Antonio Sefer, o prezență deosebită

La prima apariție în mediul public, mama lui Antonio Sefer a atras toate privirile celor prezenți. Aceștia au fost impresionați de Geanina Sefer, care nu se deosebește cu nimic de soțiile și iubitele celorlalți fotbaliști din lot.

Tânărul jucător al giuleștenilor spune că mama lui este întregul său Univers și confirmă că este foarte apropiat de ea.

„Este o relație specială cu mama. Toată lumea mă întreabă ce face mama, nu ce fac eu, pentru că este foarte tânără și am o relație foarte strânsă cu ea. Mă susține mereu la stadion, dar susține și Rapidul, pentru că este o mare admiratoare a acestui club.

Colegii mei vin la antrenamente însoțiți de iubite sau soții, dar eu vin cu mama! Este cel mai scump lucru de pe pământ. În afara fotbalului, ea este tot universul meu”, a declarat Antonio Sefer pentru Digi Sport.

Geanina Sefer a recunoscut că se simte flatată de reacțiile celor din jur, care de multe ori nu pot să creadă că ea este mama jucătorului de la Rapid. „Relația noastră este specială. El este totul pentru mine. Sunt cea mai fericită și împlintă mamă. Nimeni nu crede că sunt mama lui. Nici aici, nici când am fost în Olanda.

Toată lumea spune că sunt fie iubita, fie sora lui, nu se poate să fie mama lui”, a spus Geanina Sefer.

(Sursă foto: @antoniosefer_7)

The post „Ea este tot universul meu!”. Mama lui Antonio Sefer de la Rapid, o apariție răvășitoare: „Toată lumea spune că sunt iubita sau sora lui!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă