Ea este Miss tenis! O jucătoare din circuitul WTA a participat la Miss Franţa 2021 | GALERIE FOTO

2 luni in urmă 23

Jucătoarea profesionistă Mylene Halemai (Franţa) are o poveste fascinantă, ţinând cont că nu participă doar la turnee de tenis, ci şi la concursuri de frumuseţe.

Sportul alb nu duce lipsă de jucătoare frumoase, iar Mylene Halemai (19 ani) a decis chiar să îşi încerce norocul la cel mai important concurs de frumuseţe din Franţa.

Jucătoare de tenis clasată pe locul 868 WTA a reprezentat colectivitatea Wallis şi Futuna la Miss Franţa 2021! Mylene nu a prins însă Top 15, iar titlul a fost câştigat de Amandine Petit, reprezentanta Normandiei.

O jucătoare din circuitul WTA a participat la Miss Franţa 2021, dar nu a prins locurile fruntaşe ale concursului de frumuseţe

Mylene Halemai a surprins pe toată lumea, făcându-şi apariţia pe scena concursului Miss Franţa 2021! Halemai este jucătoare profesionistă de tenis şi a participat chiar la Roland Garros anul trecut, în proba de dublu a senioarelor, alături de Julie Belgraver, graţie unui wild card.

Halemai a putut fi văzută într-un cadru mai puţin obişnuit pentru o sportivă de performanţă, la Miss Franţa 2021! Mylene Halemai nu a intrat în Top 15 la concursul de frumuseţe desfăşurat în această săptămână, femeia încoronată Miss Franţa fiind Amandine Petit, în vârstă de 23 de ani.

Mylene Halemai nu străluceşte doar pe terenul de tenis

Miss Franţa este un concurs de frumusețe care are loc din anul 1920, cu excepția războiului mondial, aproape anual în Franța. Candidatele acumulează puncte nu numai de la juriu, ci și de la publicul care vizionează transmisia tv. Ediţia desfăşurată sâmbătă seară a fost a 91-a din istoria concursului de frumuseţe.

Astfel, Mylene Halemai rămâne doar cu premiile câştigate pe terenul de tenis! Sportiva din Hexagon” a cucerit 5 trofee la dublu în circuitul ITF, iar pe viitor se va concentra, cel mai probabil, pe sportul pe care îl practică încă de la vârsta de 3 ani. Lui Mylene i-au plăcut dintotdeauna provocările, susţinând mai multe cauze sociale la ea în ţară.

The post Ea este Miss tenis! O jucătoare din circuitul WTA a participat la Miss Franţa 2021 | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă