„E vrăjeală. Ca jucător, aș prefera să rămân pe bancă!”. Marius Burcă, reacție vehementă la adresa antrenorilor care „fentează” regula U21 | EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 13

Marius Burcă, președintele clubului Metaloglobus, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre faptul că mai mulți antrenori, din Liga 1, „fentează” regula U21.

Odată cu introducerea celui de al doilea jucător, sub vârstă, în regula U21, mai mulți antrenori, din Liga 1, au ales să efectueze prima schimbare chiar în debutul meciurilor.

Astfel că FRF plănuiește să oblige cluburile să păstreze în teren, cel puțin 45 de minute, cel de al doilea jucător eligibil pentru regula U21.

Marius Burcă, reacție vehementă la adresa antrenorilor care „fentează” regula U21

Conducătorul celor de la Metaloglobus nu este de acord cu antrenorii care scot din teren al doilea jucător U21, în primele secunde ale meciurile, și consideră această practică, ca fiind nedreaptă față de tinerii fotbaliști.

„În momentul în care noi am susținut să avem cinci schimbări, scoți un jucător după 30 de secunde? Eu sunt ferm convins de faptul că orice antrenor, care l-a schimbat după un minut, doua, trei, a stat de vorbă cu jucătorul respectiv și i-a spus: «Intri, nici nu transpiri». E vrăjeală. Ca jucător, aș prefera să rămân pe bancă, să nu joc acele 30 de secunde. Dacă ar fi nevoie de mine și se apelează la mine, aș putea să joc mai mult”, a declarat Marius Burcă, la ProSport Live.

The post „E vrăjeală. Ca jucător, aș prefera să rămân pe bancă!”. Marius Burcă, reacție vehementă la adresa antrenorilor care „fentează” regula U21 | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă