„E vorba despre tenis aici!” Simona Halep, reacție memorabilă după ce a eliminat încă o româncă la Transylvania Open: „Nu vă spun secretul!”

1 lună in urmă 12

Simona Halep (30 de ani) a eliminat fără drept de apel încă o conațională la Transylvania Open, pe Jaqueline Cristian (23 de ani), cu 6-1, 6-1 în sferturi, după ce în runda inaugurală îi administrase o înfrângere usturătoare și Gabrielei Ruse (23 de ani), scor 6-1, 6-2.

Simona Halep a oferit o reacție memorabilă la interviul acordat pe teren, spunând că nu a ținut cont că are în față adversare din aceeași țară cu ea. Simona a tratat foarte serios meciurile cu Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse, nelăsându-le nicio șansă compatrioatelor sale.

Simona o așteaptă în semifinalele competiției din seria WTA 250 pe Emma Răducanu! Britanica de origine română se duelează în această seară cu ucraineanca Marta Kostyuk, în sferturile de finală.

„E vorba despre tenis aici!” Simona Halep, reacție memorabil[ după ce a eliminat încă o româncă la Transylvania Open

Simona Halep a fost întrebată de Alexandra Dulgheru de ce nu a avut milă de tinerele românce Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, iar favorita principală a oferit un răspuns de milioane: „E vorba despre tenis aici! Nu m-am gândit că adversara mea este româncă! M-am bucurat că am putut să joc și că mi-am tratat spatele! Sunt bucuroasă că m-am calificat în semifinale”, a declarat Simona, care în urmă cu 24 de ore resimțise dureri la spate, în timpul duelului cu Varvara Gracheva din optimi.

Halep a mai fost întrebată cum a reușit să își îmbunătățească serviciul, iar românca nu a dorit să dezvăluie secretul: „Nu vă spun secretul! E doar vorba despre încredere. Am lucrat enorm cu antrenorii mei. E mereu greu la acest nivel, dar să sperăm că voi continua să servesc la fel pentru că mă ajută enorm. Mi-ai văzut slice-ul azi? A fost bun de asemenea”, a glumit fostul lider WTA.

Foto: Florin Claudiu Bălțătoiu.

The post „E vorba despre tenis aici!” Simona Halep, reacție memorabilă după ce a eliminat încă o româncă la Transylvania Open: „Nu vă spun secretul!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă