”E un lider și fără banderolă”. Ce scrie presa din Italia după ce Ștefan Radu a doborât recordul de prezențe la Lazio

1 lună in urmă 2

Liga 1: CFR Cluj - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Presa din ”Cizmă” l-a lăudat pe fundașul român după meciul cu Spezia, câștigat cu 2-1. Jurnaliștii italieni au scris și despre rolul lui Radu în vestiarul echipei lui Simone Inzaghi.

Radu, lăudat de presa din Italia: ”E un lider și fără banderolă”

"Zero erori, siguranță totală. A sărbătorit în cel mai bun mod performanța sa. A intrat definitiv în inima lazială. Radu a rămas coerent, concentrându-se doar la joc, la victorie. Până la urmă, a evitat întotdeauna acel grad de căpitan, nu a avut nevoie de el pentru a-și evidenția carisma, pe teren și în vestiar. Pentru că e un lider și fără banderolă”, scrie Corriere dello Sport.

„Cu victoria în fața Speziei, Lazio a făcut un mare pas în față și mai are un meci de recuperat. Felicitări pentru Radu care l-a depășit pe Favalli și a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe pentru Lazio. Istorie!”, a spus și jurnalistul Fabio Caressa, citat de lalaziosiamonoi.it.

Pulhac, despre Ștefan Radu: ”Nici în vizită n-a mai venit!”

Cristi Pulhac (36 de ani) îl știe foarte bine pe Radu, mai ales că cei doi au crescut împreună la Dinamo. Fostul fundaș stânga al roș-albilor a dezvăluit că jucătorul lui Lazio s-a detașat total de țara natală.

”A luat decizia corectă. Tot timpul a luat decizia bună pentru el și familie. Nu a plecat de la Lazio, deși sunt convins că a avut oferte, dar nu le-a activat.

Mi-aduc aminte și acum de ziua aia când a plecat, din vestiar. Eu făceam tot timpul glume cu el. El nu știa nicio limbă străină. Dar, după 8-9 luni am vorbit cu el și am sesizat că deja începuse să vorbească bine”, a povestit Pulhac, prezent fiind în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Pulhac a mai dezvăluit că Radu a luat decizia de a renunța definitiv la România.

”El nici în vizită nu a mai venit în România. A acceptat și și-a luat viața în piept. Acolo a rămas, nu-l mai interesează”, a mai spus Pulhac.

Chestionat că și Cristi Chivu și-a luat viața în peipt în Italia, dar a acceptat să vină la națională, Pulhac a replicat: ”A venit, dar a plecat. Și Fane a venit și a plecat. Nu s-a mai întors!”, a mai spus Pulhac, la Digi Sport.

VIDEO cu declarațiile lui Cristi Pulhac despre Ștefan Radu

Etichete: lazio , stefan radu , lazio-spezia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă