"E un fotbalist excepțional!" Remarcatul lui Stoichiță din naționala lui Adrian Mutu

1 săptămână in urmă 1

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

"Uns" căpitan de Adrian Mutu pentru confruntările cu Olanda (1-1) și Ungaria (2-1). mijlocașul de la Pisa a arătat o senzațională disponibilitate la efort, a alergat peste 11 km în ambele partide, dar aseară, contra Ungariei, a primit al doilea cartonaș galben și va lipsi în meciul din runda a treia, contra Germaniei.

Stoichiță: "Marius Marin e un fotbalist excepțional în zona centrală!"

Deși Ilie Dumitrescu a scos în evidență faptul că timișoreanul în vârstă de 21 de ani nu a avut o contribuție consistentă pe faza de construcție, Mihai Stoichiță susține că în mecanismul primei reprezentative Marin e un fotbalist esențial.

"Pentru mine Marius Marin e un fotbalist excepțional în zona centrală, e o mare pierdere că nu va juca în următorul meci", a declarat Mihai Stoichiță, sâmbătă seara, la Digi Sport Special.

Calculele calificării României în sferturile Euro U21. ”Tricolorii” pot ieși din grupă chiar și cu o înfrângere cu Germania

Marius Marin a fost unul dintre fotbaliștii care au primit cartonaș galben în meciul cu Ungaria, pentru un conflict din interiorul propriului careu cu Adrian Szoke. Din cauza avertismentului, mijlocașul legitimat la Pisa va rata meciul cu Germania, programat marți, de la 19:00.

11 cartonașe galbene a acordat arbitrul în meciul România U21 - Ungaria U21 (5 pentru România și 6 pentru Ungaria, care a avut și un eliminat)

La finalul etapei a doua a fazei grupelor, Germania este lider în grupa A, cu patru puncte și golaveraj 4-1. Pe locul doi este România, cu patru puncte și golaveraj 3-2, în timp ce Olanda, care, spre deosebire de ultima clasată Ungaria, păstrează încă șanse de calificare, este pe trei, cu două puncte și golaveraj 2-2.

Astfel, România se va califică în mod cert în sferturile turneului final, evident, cu o victorie în ultima rundă, când întâlnește Germania, joc programat marți, de la ora 19:00, indiferent de rezultatul celuilalt meci din grupă. În acest caz, selecționata lui Adrian Mutu ar face șapte puncte, două peste cele cinci pe care le poate acumula Olanda dacă obține o victorie cu Ungaria.

România poate ieși din grupă și cu o remiză în fața Germaniei, însă are nevoie să marcheze de cel puțin două ori. La 0-0, s-ar face un clasament în trei, iar ”tricolorii” ar fi eliminați, dacă Olanda bate Ungaria, din cauza golaverajului general inferior în comparație cu al nemților. În cazul unui 1-1, România s-ar califica doar dacă Olanda câștigă partida cu Ungaria cu 1-0.

În cazul unei înfrângeri în ultima etapă în fața Germaniei, șansele României la calificare nu sunt zero, însă pentru accederea în sferturi este nevoie ca Olanda să piardă sau să remizeze cu Ungaria. Etichete: mihai stoichita , euro u21 , marius marin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă