”E un calvar care nu se mai termină”. Edi Iordănescu, îngrijorat și după victoria cu FCSB + un nou mesaj pentru Gigi Becali

3 săptămâni in urmă 14

  • Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Astra - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

La finalul jocului, antrenorul de la CFR Cluj a transmis că formația sa a controlat partida clar, iar trofeul obținut poate cântări mult și la moralul echipei, încercat de pierderile de jucători din ultimul timp, din cauza accidentărilor sau a infectării cu COVID-19.

Reacția lui Edi Iordănescu, după ce a câștigat Supercupa României cu CFR Cluj

N-a fost un meci ușor, chiar dacă am avut foarte multe ocazii. Am tratat serios meciul, cum tratăm orice joc. A fost un trofeu pe masă, pe care l-am dorit. E important și pentru moral, contează pentru perioada care urmează.

Din păcate, am avut din nou absențe, parcă e un calvar care nu se mai termină. Ieri am aflat despre Bordeianu, azi dimineață despre Luis Aurelio, plus băieții care sunt acasă (n.r. Vinicius, Michael Pereira și Cătălin Itu).

A fost o victorie de necontestat, avem două zile să pregătim primul joc din play-off.

E și vina noastră, uneori nu am făcut alegerile corecte în fața porții, procedeul nu a fost cel mai inspirat, însă a fost și neșansă”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a ținut să-i răspundă și lui Gigi Becali, cel care i-a reproșat, recent, declarația făcută după 0-0 cu Craiova, când antrenorul CFR-ului i-a propus un ”pact”, conform căruia niciuna dintre părți să nu mai critice arbitrajele.

”Am văzut că s-au interpretat vorbele mele despre domnul Becali. Eu n-am comentat despre gesturile altor conducători, în schimb, invers s-a întâmplat. Însă, când munca și echipa mea sunt atacate, e normal să le apăr. Eu nu am jignit pe nimeni”, a spus Edi Iordănescu.

Etichete: supercupa romaniei , edi iordanescu , cfr cluj fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă