”E retras”. Fatih Terim, dezvăluiri despre situația lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Calitățile remarcate

1 lună in urmă 12

  • Liga 1: Mioveni - UTA Arad, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Mijlocașul român nu a mai reușit să fie decisiv pentru echipa sa, cum o făcuse în precedenta partidă, cu Gaziantep, în care a marcat golul de 1-0, dar a avut o evoluție apreciată.

Fatih Terim, dezvăluiri despre situația lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

După joc, Fatih Terim a vorbit despre situația lui Olimpiu Moruțan și a recunoscut că jucătorul de 22 de ani este mai ”retras”, dar calitățile fotbalistice compensează.

Moruțan este cel mai tânăr dintre jucătorii nou veniți. E puțin retras, dar are calități incontestabile. Este extrem de talentat, are un picior stâng foarte bun, dar și inteligență de joc.

Va continua să se dezvolte mental și tehnic. Dacă va continua așa, viitorul său va fi foarte bun”, a declarat Fatih Terim.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

La jumătatea lunii septembrie, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, vorbea chiar despre anumite probleme de adaptare cu care se confruntă Olimpiu Moruțan, din cauză că nu vorbește limba engleză.

Moruțan, uite, nu știe nicio limbă străină. Are mari probleme la Galata”, susținea Mihai Stoica, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Olimpiu Moruțan, trei goluri și două assist-uri la Galatasaray

După meciul cu Lokomotiv Moscova, Olimpiu Moruțan a ajuns la 13 partide jucate pentru Galatasaray.

Mijlocașul român, convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein, a reușit să puncteze de trei ori pentru vicecampioana Turciei și să ofere două assist-uri.

Etichete: galatasaray , fatih terim , olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă