E război total la Dinamo între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic! „Acum nu își asumă nimic? Alții sunt foști fotbaliști, dar nu e cumva și el fost conducător?” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 26

Dănuț Lupu a sărit în apărarea lui Mircea Rednic, 59 de ani, și consideră că nu e normal ca Iuliu Mureșan să îi facă pe unii jucători din lotul grupării din Ștefan cel Mare „foști fotbaliști” și să îi reproșeze antrenorului principal transferurile făcute, chiar și prin ricoșeuri.

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo a spus după partida cu FC Voluntari, scor 2-1, tunurile pe jucătorii lui Mircea Rednic, iar ulterior a spus că antrenorul principal a adus cinci jucători, dar tot nimic.

Fostul mare fotbalist al lui Dinamo și al echipei naționale, Dănuț Lupu, 54 de ani, a vorbit pentru ProSport despre declarațiile făcute de Iuliu Mureșan.

E război total la Dinamo între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic! „Să îl lase pe Mircea în pace! Mureșan nu simte nimic cu inima pentru culorile acestei echipe!”

Dănuț Lupu a mărturisit pentru ProSport că după declarațiile făcute de Iuliu Mureșan la finalul partidei cu FC Voluntari, administratorul special de la Dinamo s-a ales cu antipatie și mai mare din partea jucătorilor, dar și a lui Mircea Rednic.

„Dacă ai ceva cu Mircea, atunci e bine să îi spui în față, nu așa indirecte prin declarații. Păi, domnule Mureșan, a venit Rednic la Dinamo cu tunul la poartă și v-a somat să semnați transferurile dorite de el? Dumneata nu îți asumi nimic? Oare nu voi conducătorii v-ați dat girul pentru aceste transferuri?

Aveți la echipă foști fotbaliști? Asta e vorbă? Bune sau rele, în condițiile actuale, trebuie să vă asumați toți aceste transferuri. Nu îi mai puneți doar lui Mircea în cap transferurile făcute, că a adus cinci jucători și tot nimic. Adică, omul acceptă să vină să vă ajute, să își pună imaginea în joc pentru că iubește Dinamo, iar voi ce faceți acum? Trageți în el cu săgeți? Eu zic că Mureșan trebuie să îi lase în pace pe Rednic și pe jucători. Mureșan nu simte nimic cu inima pentru culorile acestei echipe așa cum simte Mircea”, și-a început Lupu discursul.

„Mureșan nu avea ce să caute la Dinamo. Ați uitat ce a lăsat în urmă la Hemannstandt?”

În continuare, Dănuț Lupu a declarat pentru ProSport: „Eu am spus de la început că Iuliu Mureșan nu avea ce să caute la Dinamo. Dar, la el oare nu se pune problema că e fost conducător? Ați uitat ce circ a ieșit și pe la Hermannstadt cu el pe acolo? Unde este Hermannstadt acum?

Păi vedeți! Dinamo trebuia să își aducă în fruntea clubului dinamoviști adevărați, nu din ăștia care dau afară copiii crescuți de Dinamo. Dacă, Doamne ferește Dinamo!, o să retrogradeze în vara anului viitor, ce credeți că o să facă Iuliu Mureșan? Vă spun eu: își ia bocceluța și se duce acasă în Ardeal. Așa cum o să facă și jucătorii ăștia străini, cei pentru care și el și-a dat girul ca să fie aduși, iar acum spune că unii sunt foști fotbaliști.

Dar oare ce simt Steliano Filip și Gabi Torje când aud ce spune Mureșan? La poze îi plăcea domnului Mureșan să apară între jucătorii transferați? Îi plăcea, iar acum îi face pe unii foști fotbaliști. Bravo! Felicitări, domnule Mureșan. Vor pleca toți de la Dinamo după retrogradare, iar copiii ăia trași pe linie moartă vor ajunge să tragă ei pentru promovare”.

The post E război total la Dinamo între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic! „Acum nu își asumă nimic? Alții sunt foști fotbaliști, dar nu e cumva și el fost conducător?” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă