E primul care critică transferul „artistului” Budescu la FCSB: „Nu face diferența! Mai util e Keșeru”

1 lună in urmă 20

FCSB a anunţat, marţi, că Budescu a semnat cu echipa roș-albastră. Mijlocașul de 32 de ani a mai activat la trupa lui Gigi Becali în sezonul 2017 – 2018. Mutarea, lăudată de majoritatea oamenilor de fotbal, e acum contestată de Dorinel Munteanu, fost mare internațional și actual antrenor.

Revenirea lui Constantin Budescu la FCSB a fost prezentată ca un afiș de film. O fotografie postată pe pagina oficială a clubului, cu „Budi” în echipamentul formației patronate de Gigi Becali, purta mesajul: „Artistul, film regizat de Edward Iordănescu”.

Constantin Budescua fost dorit insistent de Edi Iordănescu la FCSB, în mandatul tehnicianului de 43 de ani sosind și Valentin Gheorghe sau Claudiu Keşeru.

E primul care critică transferul „artistului” Budescu la FCSB: „Nu face diferența! Mai util e Keșeru”

Dorinel Munteanu a vorbit despre transferul lui Budescu la FCSB, dar și despre derby-ul pe care formația lui Edi Iordănescu îl va avea cu Dinamo.

FCSB – Dinamo se joacă duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, în etapa opt a Ligii 1.

„Va fi un derby cu foarte multe orgolii și rivalități. Indiferent de ce poziții au avut în clasament, la momentul respectiv, jucătorii s-au motivat. Mai ales că Dinamo a adus câțiva jucători cu experiență. Nu a fost niciodată o favorită înainte de derby.

Da, ar trebui să se mențină și la FCSB slab (n.red. – Constantin Budescu). Eu cred că FCSB are nevoie mai mult de Keșeru decât de Budescu, dar nu știu cum gândește Edi Iordănescu strategia de viitor a FCSB-ului. Nu aș crede că Budescu poate face diferența, pentru ca FCSB se bazează pe jucători mai tineri, care aleargă. Cred că e mai util Keșeru”, a declarat Dorinel Munteanu la PRO X.

Gigi Becali anunța pentru ProSport despre transferurile făcute de FCSB: „Este al nostru. Am semnat actele. Am încercat să îi aduc lui Edi jucători cu experiență așa cum a vrut el. A fost tare supărat după înfrângerea de la Cluj. Avea dreptate și l-am înțeles. I-am adus cam pe toți cei pe care el i-a vrut. Eu am mare încredere în Edi și în băieții lui. CFR nu e deja campioană. Aveți răbdare. Adevăratul campionat o să se joace în play-off, iar punctele se vor înjumătăți. Consider că am făcut trei transferuri foarte bune. Cu Vali Gheorghe, Keșeru și Budescu o să fim și mai puternici”.

 

 

The post E primul care critică transferul „artistului” Budescu la FCSB: „Nu face diferența! Mai util e Keșeru” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă