”E pasivă Comisia Centrală a Arbitrilor la greșelile grave la meciurile din Liga 1?” » Răspunsul lui Răzvan Burleanu

1 lună in urmă 3

LIGA 1  ·  ARBITRAJ

Răzvan Burleanu, președintele FRF, sare în apărarea arbitrajului românesc

Răzvan Burleanu, președintele FRF, sare în apărarea arbitrajului românesc

Articol de , - Publicat marti, 02 martie 2021, 12:17 / Actualizat marti, 02 martie 2021 12:17

Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă în care a răspuns mai multor întrebări din partea jurnaliștilor. Chestionat despre greșelile repetate ale arbitrilor, despre sancțiunile pe care aceștia le primesc, sau nu, președintele FRF consideră că pedepsele aplicate sunt suficiente și că în acest moment, nu arbitrajul este marea problemă a fotbalului românesc. 

”Vă asigur că arbitrii sunt sancționați, însă sancțiunea unui arbitru, conform convenției UEFA, nu poate fi făcută publică. Asta e singura diferență. Dacă veți sta și veți calcula, veți observa că stau pe margine etape bune”, a comentat Răzvan Burleanu. 

Președintele FRF a continuat apoi: ”Discutăm constant cu domnul Vassaras. Considerăm că nu arbitrajul este principala problemă a fotbalului românesc. Este o problemă! La fel cum mai sunt și altele: timpul de joc spre exemplu sau numărul foarte mare de simulări”. 

De asemenea, Răzvan Burleanu a vorbit și despre limbajul agresiv folosit de unii arbitri în relație cu jucătorii sau antrenorii: ”Dacă vă referiți la Istvan Kovacs, și-a recunoscut greșeala din discuția cu Florinel Coman. După care a negat categoric ceea ce a mai apărut în spațiul public. Cred că a înțeles lecția și îi va fi utilă. Nu vreau să punem la colț arbitrii români mai mult de cât e cazul”. 

Citește ce a mai spus Burleanu în conferința de presă:

Răzvan Burleanu deplânge situația de la Dinamo, dar vede o soluție: „Doar ei doresc supraviețuirea. Așa ar ajunge între primele cluburi”Craiova sare la gâtul lui Burleanu: „Se transformă în agent de jucători, e greșit!”

Tatăl fetiței moarte în accidentul din cartierul Andronache: „Nu a pierdut controlul.„ Ce spune bărbatul că s-ar fi întâmplat

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ilie Năstase, pus la pământ de soția sa. Ce i-a cerut Ioana Năstase este incredibil
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă