E oficial: Xavi e noul antrenor al Barcelonei! Cum au decurs negocierile din Qatar

3 săptămâni in urmă 23

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 13:22

3 citiri

Fostul internaţional spaniol Xavi Hernandez (41 de ani) a fost numit oficial în postul de antrenor al echipei de fotbal FC Barcelona, rămas vacant după demiterea lui Ronald Koeman.

O delegaţie a clubului FC Barcelona a sosit miercuri seara la Doha, pentru a-i convinge pe responsabilii lui Al-Sadd să fie de acord cu plecarea lui Xavi, aflat la cârma echipei qatariene din 2019 și cu care avea un contract valabil până în 2023.

Cele două părți au ajuns vineri la o înțelegere, iar Xavi Hernández va fi antrenor la FC Barcelona până în 2024. Primul care a anunțat acest lucru a fost chiar clubul Al-Sadd pe rețelele de socializare.

”Administratorii Al-Sadd au ajuns la un acord cu FC Barcelona în urma plății clauzei de reziliere stipulată în contractul lui Xavi. Am convenit să cooperăm cu Barcelona în viitor. Xavi este o parte importantă a istoriei Al-Sadd și îi dorim succes. El ne-a informat în urmă cu câteva zile despre dorința lui de a merge la Barcelona în acest moment, din cauza etapei critice prin care trece clubul din orașul său natal, iar noi înțelegem acest lucru și am decis să nu interferăm în calea lui. Xavi și familia lui vor fi în continuare bineveniți la Doha, iar relația noastră va continua”, se arată în comunicatul clubului din Qatar.

Citeste si:

Vineri e ziua cea mare la FC Barcelona. Unde au loc negocierile finale cu noul antrenor

Fostul internaţional spaniol Xavi Hernandez urmează să fie numit oficial în postul de antrenor al echipei de fotbal FC Barcelona, în cursul zilei de vineri, indiferent de rezultatul...

 "Mă las de antrenorat". Care e condiția

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a lăudat fotbalul olandez înaintea meciului cu AZ Alkmaar din etapa a IV-a a Grupei D a Conference League. Constatând că sunt cinci formaţii olandeze...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă