E oficial! Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat. „Are primă 300.000 de euro!” Suma uriașă pe care „decarul” de la FCSB o poate încasa

2 luni in urmă 38

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că Florin Tănase a acceptat să semneze prelungirea contractului cu vicecampioana României.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Florin Tănase a semnat un contract valabil pe patru ani și va încasa 30.000 de euro pe lună.

Mai mult, Gigi Becali a anunțat și ce clauze are Florin Tănase în nou contract semnat cu vicecampioana României. Afaceristul susține că „decarul” de la FCSB ar urma să încaseze 300.000 de euro dacă duce echipa în grupele UEFA Champions League.

Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat contractul cu FCSB

Asta nu e tot! Gigi Becali i-a trecut în contract lui Florin Tănase că îi va mări cu 10.000 de euro pe lună dacă echipa ajunge să joace în grupele UEFA Champions League. Afaceristul a dezvăluit și ce l-a făcut să îi ofere atacantului său un salariu uriaș pentru Liga 1.

„Tănase a prelungit contractul de 5 zile, a semnat pe 4 ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună, i-am făcut primă de Liga Campionilor 300.000 de euro, asta dacă ne calificăm în grupe. Dacă ne calificăm în grupe îi fac 40-50.000 de euro salariu. I-am zis că îi fac acum 30.000 de euro, dacă intrăm în Liga Campionilor poate să ajungă să câștige 600-700.000 de euro pe an în țara noastră. Ce să caute el în Turcia sau în Arabia…

I-am făcut contract pe patru ani. Eu mă enervez dacă pierde mingea, dar el nu pierde. Eu vreau jocul mai în viteză, dar el nu o pierde. De aia îl iubesc și țin al el. De asta nici nu l-am schimbat vreodată. Chipciu are salariu mai mare decât el, el are 45.000 de euro pe lună”, a spus Gigi Becali la Pro X.

The post E oficial! Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat. „Are primă 300.000 de euro!” Suma uriașă pe care „decarul” de la FCSB o poate încasa appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă