E oficial! FC Viitorul a împrumutat un jucător de la Honved Budapesta: „Are 1.93m și este internațional moldovean”

2 luni in urmă 1

FC Viitorul a anunțat că l-a împrumutat pe Artur Crăciun, fundaș central în vârstă de 22 de ani, de la Honved Budapesta.

Clubul patronat de către Gheorghe Hagi a anunțat prin intermediul site-ului oficial o nouă mutare în lotul pregătit de către Mircea Rednic.

Artur Crăciun se alătură jucătorilor de la Viitorul. Acesta a sosit la Ovidiu sub formă de împrumut de la Honved Budapesta, echipă cu care mai are contract până în vara anului viitor.

Viitorul l-a împrumutat pe Artur Crăciun de la Honved Budapesta

„FC Viitorul Constanța și Honved Budapesta au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Artur Crăciun la echipa noastră până la finalul acestui sezon, cu posibilitatea de prelungire a contractului în vara acestui an.

În vârstă de 22 de ani (29.06.1998), Artur Crăciun este născut la Chișinău, evoluează pe postul de fundaș central, are 1.93m și este internațional moldovean.

În cariera sa a mai jucat pentru Zimbru Chișinău, Sheriff Tiraspol, Milsami Orhei și Universitatea Cluj înainte de a semna cu formația maghiară.

Bine ai venit, Artur, și mult succes în tricoul echipei noastre!”, se arată pe site-ul oficial al clubului Viitorul.

2 meciuri a jucat Artur Crăciun pentru Honved Budapesta, în actuala ediție a primei ligi din Ungaria. 5 meciuri și un gol a înregistrat Artur Crăciun pentru Moldova U21, în preliminariile EURO 2021. 4 meciuri a bifat Artur Crăciun și în tricoul primei reprezentative a Moldovei. 2 goluri și 18 meciuri a înregistrat Artur Crăciun pentru U Cluj, în sezonul trecut al Ligii 2. 150 de mii de euro este cota de piață a lui Artur Crăciun, potrivit Transfermarkt. Zimbru Chișinău, Sheriff Tiraspol, Milsami Orhei, Universitatea Cluj și Honved Budapesta sunt echipele pentru care a evoluat Artur Crăciun până acum.

 

The post E oficial! FC Viitorul a împrumutat un jucător de la Honved Budapesta: „Are 1.93m și este internațional moldovean” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă