”E o onoare!” Claudiu Keșeru, mândru de victoria roș-albaștrilor din meciul cu Academica Clinceni

1 lună in urmă 17

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Claudiu Keșeru a deschis scorul în minutul 3 cu un lob superb peste portar și a ajuns la trei reușite în trei meciuri după revenirea la FCSB.

”E o onoare!” Claudiu Keșeru, mândru de victoria roș-albaștrilor din meciul cu Clinceni

La finalul meciului, Claudiu Keșeru a declarat că, deși au fost momente foarte bune în jocul roș-albaștrilor, au existat și momente când jucătorii și-au pierdut concentrarea și le-a oferit posibilitatea elevilor lui Ionuț Chirilă să marcheze.

Un sentiment contradictoriu. Au fost perioade de joc foarte bune. În primele 25 de minute, am controlat total jocul. Apoi ne-am relaxat și a venit și pedeapsa. Au înscris în minutul 44. Au fost lucruri foarte bune și o relaxare nejustificată.

E un material unde se poate construi și cred că există potențial, dar este nevoie de timp. Reușim să controlăm momentele și să conștientizăm momentele când luăm piciorul de pe accelerație și îi permitem adversarului să avanseze”, a declarat Keșeru la finalul partidei.

Claudiu Keșeru a fost desemnat de Edi Iordănescu să fie căpitanul echipei la meciul cu Academica Clinceni, iar fotbalistul ajuns la trei goluri în trei partide a declarat că a fost o onoare să poarte banderola.

E o onoare. M-am simțit deosebit și mă bucur că am reușit victoria la primul meci la care am fost căpitan. E a treia victorie consecutivă. A fost decizia antrenorului, el ne-a comunicat”, a mai spus Keșeru.

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - Academica Clinceni

Etichete: claudiu keseru , fcsb , academica clinceni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă