”E o afacere pe care am făcut-o!”. Gigi Becali revine la meciurile FCSB-ului. Condiția impusă

1 săptămână in urmă 11

  • Liga 2: Csikszereda - Poli Iași, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Gaz Metan - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Milionarul din Pipera nu a neglijat însă echipa de fotbal. Mai mult, finanțatorul este gata să revină pe stadion, dar pune o condiție.

Gigi Becali revine la meciurile FCSB-ului. ”Dacă o să fie spectacol, frumos, mă duc!”

Visul lui Becali este Liga Campionilor. Omul de afaceri speră ca acum, cu Edi Iordănescu la timonă, echipă să reajungă în grupele cele mai titrate competiții europene intercluburi din lume.

”E o afacere pe care am făcut-o eu şi o continui. Vreau altceva cu viaţa mea acum, am 64 de ani şi vreau altceva cu viaţa mea.

Şi nu mai vreau să mă duc la fotbal. Dacă o să fie Liga Campionilor, spectacol, frumos, mă duc. Dar acum, nu mă duc”, a spus Becali.

Gigi Becali a dat iar lovitura! ”E cel mai bogat român! Poate să ia și mâine 300 de milioane de euro”

Milionarul din Pipera este lăudat pentru că ar fi făcut o nouă afacere în urma căreia ar fi obținut 200 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este convins că Becali a devenit cel mai bogat român al momentului.

”Bag mâna în foc că nu există altul mai pricopsit. Poate doar ăla cu IT-ul din America, care are 8 miliarde. Altfel, convingerea mea este că nu mai e nimeni. Vă garantez că din punct de vedere al cash-ului nu există nimeni al doilea în România decât Gigi Becali.

Gigi mâine poate să vândă 100 de hectare, să-și ia 300 de milioane de euro fără să-l doară capul. El ține de pământuri. Nu vrea să le vândă. A vândut acum unul de 100 de milioane de euro sau două.

Nici nu știu ce Dumnezeu face cu banii. În afară de biserici, nu știu ce face”, a spus Dragomir.

Gigi Becali a nuanțat alegerea sa din prezent.

”Nu mai merg la meciuri că pe mine nu mă mai interesează de fotbal. Nu pot merge dimineaţa la biserică, la Liturghie, şi seara să te duci la distracţie de fotbal”, a mai spus Becali pentru Antena Sport.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , transferuri fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă