E nevoie de Radu Drăgușin? Defensiva lui Juventus, la pământ în meciul cu Porto

1 lună in urmă 1

UEFA Champions League: Sevilla - Borussia Dortmund, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

UEFA Champions League: Porto - Juventus, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Ani la rând echipă cu cea mai bună defensivă din Serie A, Juventus s-a clătinat serios pe Dragao, în prima manșă a optimilor de finală din UEFA Champions League. În minutul 2, Taremi a profitat de neatenția lui Bentancur, care a trimis o pasă slabă spre propriul portar, și a deschis scorul.

Defensiva lui Juventus, la pământ în meciul cu FC Porto din UEFA Champions League. Radu Drăgușin ar putea fi o soluție?

După doar 20 de secunde scurse din actul secund, Manafa a pătruns ușor în flancul drept și a pasat în careu, de unde Marega a dublat avantajul portughezilor, după nouă gafă a defensivei visătoare a italienilor.

Andrea Pirlo a început partida cu un cuplu de fundași centrali format din de Ligt și Chiellini, însă în minutul 35, veteranul italian a fost înlocuit cu turcul Demiral. Radu Drăgușin nu a fost inclus nici măcar în lot la jocul cu FC Porto. Tânărul de 18 ani poate reprezenta o soluție în viitor pentru compartimentul defensiv al torinezilor, dacă va continua în Piemont.

Fundașul central român mai are contract cu Juventus doar încă patru luni și jumătate, până la 30 iunie, și până acum nu și-a pus semnătura pe un nou angajament. Italienii de la Gazzetta dello Sport au transmis că, pentru a-l face pe Radu Drăgușin să semneze noul contract, Juventus trebuie să-l convingă pe fundaș că va avea la dispoziție tot ce are nevoie pentru a-și continua progresul.

De serviciile lui Radu Drăgușin s-au interesat în ultimele luni Leipzig și Newcastle, iar, conform sursei citate anterior, pe această listă a intrat recent și o altă grupare din Premier League, Crystal Palace. Este posibil ca erorile comise în defensivă în partida cu FC Porto să-i facă pe oficialii torinezi să accelereze negocierile cu Drăgușin.

VIDEO Golul lui Taremi din meciul FC Porto - Juventus

VIDEO Golul lui Marega din meciul FC Porto - Juventus

Etichete: optimi champions league , radu dragusin , fc porto juventus , defensiva juventus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă