”E Messi cel mai bun din toate timpurile?”. Răspunsul dat de Ronaldinho

3 zile in urmă 14

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Înaintea evenimentului, brazilianul a fost întrebat dacă Lionel Messi, fostul său coechipier de la Barcelona, este cel mai bun jucător din toate timpurile.

”E Messi cel mai bun din toate timpurile?”. Răspunsul dat de Ronaldinho

Ronaldinho a recunoscut că îi este greu să facă o alegere și a dat un răspuns ”elegant”.

E greu, pentru că sunt foarte mulți jucători buni. Nu pot compara, dar Pele, Maradona... Fiecare a fost cel mai bun în perioada sa”, a spus Ronaldinho, citat de As.com.

Ronaldinho a vorbit și despre situația actuală a clubului în tricoul căruia a avut cele mai bune evoluții din carieră, FC Barcelona.

Barcelona este într-un moment de tranziție, e o perioadă cu multe schimbări. Sper ca lucrurile să meargă bine. Barcelona are un antrenor bun și foarte mulți jucători tineri, are tot ce îi trebuie pentru a reveni în top”, a transmis Ronaldinho.

Ronaldinho: ”AC Milan a redevenit AC Milan”

Fostul internațional brazilian a remarcat și revenirea în topul fotbalului italian a lui AC Milan, echipă la care a jucat din 2008 până în 2011, anul penultimului titlu.

Milan este într-un moment foarte bun, după mulți ani în care nu a câștigat nimic. Acum a revenit și se luptă cu echipele mari. Cred că AC Milan a redevenit AC Milan”, a declarat Ronaldinho.

Etichete: ronaldinho , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă