"E mai bun ca Messi". Fostul luptător Khabib Nurmagomedov a semnat primul contract de fotbalist profesionist

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - Universitatea Craiova, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Khabib Nurmagomedov a semnat primul contract de fotbalist profesionist

Fostul campion mondial din artele marțiale mixte a semnat cu FC Legion Dynamo Makhachkala, o echipă rusă din liga a treia, aflată în regiunea autonomă Dagestan.

Interesant este că, pentru semnătura fostului luptător din MMA, s-a bătut și rivala locală a lui FC Legion Dynamo Makhachkala, nimeni alta decât mult mai cunoscuta Anzhi Makhachkala, club pe care Khabib l-a susținut de mic și pentru care a și filmat un clip publicitar.

Astfel, FC Legion Dynamo Makhachkala a postat imaginea cu momentul în care Nurmagomedov semnează contractul și dă mâna cu președintele Shamil Lakhiyalov. Alături de fotografie, clubul rus a postat și o scurtă descriere, în care își anunță obiectivul.

"O mare bătălie ne așteaptă, iar pentru asta, avem nevoie de mari războinici. Împreună cu Khabib Nurmagomedov, suntem pregătiți să întâmpinăm o echipă din prima ligă rusă", a scris clubul, care tocmai și-a aflat adversarele din Cupa Rusiei. Astfel, FC Legion Dynamo Makhachkala a fost repartizată în grupa 6, alături de FC Ufa, și Alania Vladikavkaz.

"Khabib Nurmagomedov e mai bun ca Messi"

Bucuria a fost atât de mare printre fanii clubului, încât unul dintre aceștia a spus că Nurmagomedov "e mai bun decât Messi", cu referire la super transferul făcut de PSG recent.

În iunie, președintele celor de la FC Legion Dynamo Makhachkala, Shamil Lakhiyalov, a discutat pentru prima dată despre posibilitatea ca Nurmagomedov să semneze cu echipa sa și i-a transmis: "Spune-mi care e prețul tău", după ce fostul campion mondial a spus că va accepta o eventuală ofertă.

Referitor la suma pe care o va primi Nurmagomedov, presa rusă susține că cel supranumit "vulturul" va juca gratuit, iar imaginea sa va atrage sponspori pentru modesta echipă.

"Khabib nu are nevoie de bani, el vrea să joace fotbal din pasiune. Transferul lui Khabib cu clubul nostru va ridica fotbalul din Dagestan", a spus Lakhiyalov, potrivit RT Sport.

Khabib Nurmagomedov, în vârstă de 32 de ani, s-a retras în octombrie 2020, după meciul cu Justin Gaethje. Khabib, neînvins în carieră, a fost cel mai longeviv campion mondial din istoria categoriei ușoare, deținând centura UFC din aprilie 2018 până în martie 2021.

Khabib Nurmagomedov este fan declarat al lui Real Madid și a demonstrat de multe ori că este o enciclopedie ambulantă în ceea ce privește fotbalul. În plus, rusul este prieten bun cu Cristiano Ronaldo. Pe lângă asta, Khabib a asistat frecvent la mai meciuri ale lui PSG ți Lokomotiv Moscova și a purtat tricouri ale lui Galatasaray.

Etichete: khabib nurmagomedov
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă