”E lipsit de calitate”. Concluzia trasă de germani în privința lui Dragoș Nedelcu, după 11 meciuri jucate la Dusseldorf

5 zile in urmă 19

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Deși a avut un început bun de ”mandat” în Germania, Dragoș Nedelcu a jucat puțin în ultima perioadă, iar prestațiile sale, din centrul defensivei, nu au convins.

Concluzia trasă de germani în privința lui Dragoș Nedelcu, după șase luni la Dusseldorf

Recent, Fortuna Dusseldorf a transferat un alt fundaș central, pe Nicolas Gavory, ultima dată la Standard Liege, ceea ce-i oferă și mai puțin șanse lui Dragoș Nedelcu de a evolua.

Germanii de la Bild au analizat situația de la Fortuna Dusseldorf și au concluzionat că Dragoș Nedelcu nu are ”suficientă calitate” pentru a evolua.

Dacă va juca cu trei fundași, Gavory va evolua în stânga, alături de Oberdorf și Christoph Klarer. Andre Hoffmann va fi probabil în lot, dar e prea devreme pentru el să joace, iar Dragoș Nedelcu nu are suficientă calitate pentru a juca”, a scris Bild.

Fortuna Dusseldorf trebuie să achite două milioane de euro pentru a-l transfera pe Dragoș Nedelcu

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Dragoș Nedelcu este împrumutat de FCSB la Fortuna Dusseldorf până la finalul sezonului, iar germanii trebuie să achite două milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe românul de 24 de ani.

Situație puțin probabilă având în vedere că Dragoș Nedelcu nu a reușit să convingă în cele 11 meciuri jucate în acest sezon.

Etichete: fortuna dusseldorf , dragos nedelcu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă