"E interzis să vorbim de bani!". Dario Bonetti, mesaj ferm pentru jucătorii lui Dinamo

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

El a menţionat că Dinamo ar fi putut avea după primele 4 etape 7 sau 9 puncte dacă ar fi avut jucători cu experienţă în teren.

"În ceea ce priveşte rezultatele, este normal să apară fluctuaţii atunci când joci cu tineri. La orice echipă este nevoie de îmbunătăţiri, de aceea muncim bine, iar jucătorii sunt concentraţi. Puteam să facem mai mult decât cele şase puncte de până acum. Cu puţin mai multă experienţă cred că am fi putut avea acum minimum şapte sau nouă puncte.

Pentru că în ultimul meci (n.r. - înfrângerea cu Chindia Târgovişte) nu am jucat aşa cum am vrut, cel puţin în prima repriză. Asta pentru că avem jucători tineri, iar evoluţiile lor fluctuează. Experienţa este cea care îl face pe un jucător să înţeleagă faptul că trebuie să fie competitiv în fiecare moment al meciului. La fel ca la orice meci şi acesta cu Mioveni va fi foarte dificil. Încercăm să mai acumulăm puncte, aşa că luni ne aşteaptă un meci important", a afirmat tehnicianul, potrivit Agerpres.

Bonetti susţine că în cantonamentul echipei jucătorilor le este interzis să discute despre bani.

"La Săftica noi nu discutăm despre bani, vorbim numai despre meseria noastră şi despre cum să creştem calitatea echipei noastre. E interzis să vorbim despre bani. Jucătorii mei sunt tineri şi motivaţi. Lucru foarte bun pentru că fără motivaţie nu poţi juca fotbal. Ei eu au o şansă bună şi lucrează foarte bine. Presiunea este normală în fotbal, dar lucrul cu adevărat important pentru noi acum este să să obţinem un rezultat pozitiv luni", a spus Dario Bonetti.

În ceea ce îl priveşte pe Paul Anton, jucător despre care s-a speculat că doreşte să plece de la Dinamo din cauza restanţelor salariale, antrenorul italian a afirmat: "Anton e un jucător foarte important pentru noi, acum are o problemă la genunchi. Când ai o asemenea accidentare este nevoie de timp pentru refacere, acesta este adevărul. El munceşte mult la recuperare în fiecare zi pentru a se pune la punct cu condiţia fizică. Şi cred că în câteva săptămâni va putea juca pentru noi. Nu ştiu ce a spus agentul lui, nu îl cunosc. Eu vorbesc direct cu jucătorii. Şi ştiu că Anton iubeşte această echipă".

Bonetti susţine că Dinamo ar trebui să aibă cel puţin un jucător convocat la echipa naţională a României. "Sorescu este cel mai important jucător al nostru şi este cu siguranţă pregătit să joace pentru echipa naţională. Are o condiţie fizică foarte bună şi a început foarte bine sezonul", a precizat tehnicianul.

Pentru partida cu CS Mioveni de luni, tehnicianul nu va putea conta pe serviciile lui Andrei Radu. "Andrei este în continuare accidentat, probabil va sta încă o săptămână. Încercăm să găsim altă soluţii pentru postul lui", a explicat Bonetti.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, luni, de la ora 21:30, pe teren propriu, formaţia CS Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a Ligii I, care va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1.

Etichete: dinamo , cs mioveni , dario bonetti , paul anton , deian sorescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă