"E haos total, e horror!" Viktor Troicki s-a dezlănțuit și explică ce efecte va avea izolarea asupra carierei sale

1 lună in urmă 30

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Dreptaciul în vârstă de 34 de ani atrage atenția asupra efectelor pe care le generează perioada de izolare în care sportivii carantinați nu pot nici exersa din punct de vedere tehnic, dar nici nu reușesc să efectueze mișcări pentru a se menține fizic. 

Situat pe locul 202 în ierarhia ATP, Viktor Troicki a câștigat trei meciuri în calificările de la Doha pentru a pătunde pe tabloul principal de la Australian Open, însă regulile din Autralia îl mâhnesc pe sârb.

Peste 70 de jucători sunt plasați în carantină totală, n-au voie să iasă din camemra de hotel și improvizează pe câțiva metri pătrați tot felul de metode pentru a-și păstra tonusul fizic.

Viktor Troicki, mesaj virulent: "Cum să fiu apt pentru un meci de cinci seturi dacă stau în cameră? Dacă știam ca va fi așa, nici nu mai veneam!"

Troicki, fost număr 12 mondial în 2011, regretă că a ales să mai meargă în Australia și susține că din punct de vedere fizic un sportiv nu mai poate face față unui meci-maraton după două săptămâni petrecute în izolare.

"E haos total, e horror, toată lumea e îngrijorată. Sunt izolat pentru 14 zile, nu pot părăsi camera. Nu pot să mă antrenez! Cum să fiu apt pentru un meci de cinci seturi dacă stau în cameră? Dacă știam ca va fi așa, nici nu mai veneam!

Toată pregătirea s-a irosit. După ce stau în pat două săptămâni, e clar că voi reveni la forma normală într-o lună și jumătate. Toată situația asta îmi produce haos în carieră", și-a strigat revolta Troicki, într-un material publicat de Sportski Jurnal, citat de Tennis World Usa.

Născut în Belgrad, Viktor Troicki a câștigat trei titluri ATP în carieră și a strâns din tenis 9 milioane de dolari. 293-269 e raportul victorii/eșecuri în circuitul ATP, după o carieră profesionistă începută în urmă cu 15 ani.

Etichete: viktor troicki , australian open , izolare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă