"E haos, o situație anormală". Reacții în lanț după ce Gigi Becali a spus că Iordănescu nu l-a vrut pe Budescu

3 săptămâni in urmă 11

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Ciprian Marica îl critică pe Gigi Becali după ce a spus că Edi Iordănescu nu-l voia pe Budescu

După ce Dorin Goian l-a criticat pe fostul său patron, a venit și rândul lui Ciprian Marica. Fostul atacant a jucat o jumătate de sezon la FCSB (ianuarie 2016 - iulie 2016), când a bifat doar 9 meciuri și 3 pase decisive.

"E o situaţie aparte ceea ce se întâmplă la FCSB şi aşa a fost mereu. Se dovedeşte că, în ultimii ani, FCSB reuşeşte să piardă, deşi avea cel mai bun lot şi ar fi putut câştiga campionatul.

Dar totuşi, cu această strategie, sau - nici nu ştiu cum să o numesc - cu acest haos, lucrurile nu se întâmplă. E o situaţie anormală, e clar că te simţi prost ca jucător când afli de la patron că el te-a adus şi noul antrenor nu te-a dorit. Nu e confortabil.

Dacă m-ar putea convinge acum o discuție? Dar mi-ar crea un semn de întrebare dacă antrenorul chiar crede în mine sau mi-o zice doar aşa, de complezenţă. A creat domnul Becali o situaţie care nu e confortabilă pentru grup.

Eu nu am trecut prin aşa ceva, eu întotdeauna am încercat să stau de vorbă cu antrenorul, mai ales după Şahtior, când eram un copil. Era foarte important ca antrenorul să te dorească. Contează pentru orice jucător. Când te aduce antrenorul, contează, pentru că el te bagă, el te forţeză, are o răspundere faţă de tine", a spus Ciprian Marica la Digi Sport Special.

Declarația lui Gigi Becali despre Budescu

Edi nici nu l-a vrut pe Budescu. Doar eu l-am vrut. Edi mi-a spus 'patroane, o să am probleme cu el'. Bine, Budescu mai are trei-patru luni de contract și gata, la revedere”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Constantin Budescu a evoluat în șapte partide de la revenirea la FCSB, echipă pentru care a marcat un singur gol în acest sezon. Reușita sa a venit în prelungirile meciului cu Chindia, din penalty, și a fost decisivă pentru obținerea celor trei puncte, scor final 1-0.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , ciprian marica , constantin budescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă