”E greu să te bați la titlu în asemenea condiții!” Motivul pentru care FCSB nu mai este favorită

1 lună in urmă 28

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Aflat la Hunedoara pentru centenarul Corvinului, tehnicianul care are în palmares o ”triplă” cu roș-albaștrii a explicat de ce FCSB nu mai este cea mai bună echipă din Liga 1.

Gândiţi-vă că FCSB an de an, nu numai acum,  vinde jucători pe bani importanţi, se începe cu o echipă, după aceea pleacă 3-4 jucători importanţi, e greu să construieşti o echipă.

Înţeleg că nivelul financiar creşte pentru club, pentru cei implicaţi, au dat în ultimii ani transferuri importante, dar e greu să te baţi la titlu în aceste condiții”, a declarat Costel Gâlcă.

Costel Gâlcă: ”E rușinos pentru fotbal”

Antrenorul de 49 de ani a fost dezamăgit și de actuala campioană, CFR Cluj, pentru modul în care s-a debarasat de Marius Şumudică. Gâlcă fusese și el în tratative cu gruparea din Gruia.

”Fotbalul românesc pe zi ce trece se duce mai în jos. Au fost nişte semnale trase şi de colegii mei, şi de mine, şi de toată lumea.

Cred că toţi care fac parte din fotbal ar trebui să fie mai conştienţi, să dea continuitate antrenorilor, pentru că e important să aibă continuitate, să aibă o filosofie de joc.

Cred că trebuia vorbit direct cu el, trebuia anunţat, eu cred că e ruşinos pentru fotbal”, a declarat Costel Gâlcă.

Etichete: costel galca , fcsb titlu , marius sumudica cfr , costel galca fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă