E gata: tocmai s-a făcut cel mai scump transfer din istoria Premier League! Manchester City a dat lovitura

2 luni in urmă 30

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a informat că mijlocașul ofensiv englez a semnat deja contractul cu Manchester City, club care plătește pentru a-l său transfer de la Aston Villa nu mai puțin de 117.5 milioane de euro.

Jack Grealish, protagonistul celui mai scump transfer din istoria Premier League

Jack Grealish a semnat un contract până în 2026. Urmează să fie anunțat ca jucătorul lui Manchester City, care a plătit 100 de milioane de euro lui Aston Villa.

Actele între cluburi au fost semnate ieri seară (n.r. miercuri seară). Pep Guardiola a vorbit deja cu Jack”, a anunțat Fabrizio Romano.

Jack Grealish devine, astfel, cel mai scump transfer din istoria Premier League. Mijlocașul englez de 25 de ani, finalist la EURO 2020 cu selecționata lui Gareth Southgate, îl depășește în acest top pe Paul Pogba, în schimbul căruia Manchester United a plătit 105 milioane de euro lui Juventus în 2016.

Aston Villa i-a găsit deja înlocuitor lui Jack Grealish, pe Leon Bailey, achiziționat de la Bayer Leverkusen pentru 32 de milioane de euro.

Harry Kane, următoarea lovitură pregătită de Manchester City

După ce a rezolvat transferul lui Jack Grealish, Manchester City va continua tratativele pentru aducerea lui Harry Kane, de la Tottenham.

Atacantul naționalei Angliei și-a manifestat intenția de a pleca, neacceptată însă de oficiali, însă pentru a forța transferul a decis să nu se prezinte la primele antrenamente din această vară.

Pentru a-l aduce pe Harry Kane, Manchester City este dispusă să investească 130 de milioane de euro, ceea ce ar face ca recordul lui Jack Grealish să fie doborât imediat.

Etichete: manchester city , aston villa , jack grealish , transfer jack grealish
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă