E gata! Telenovela revenirii lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid s-a încheiat

4 săptămâni in urmă 1

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

Real Madrid nu ia în calcul revenirea lui Cristiano Ronaldo

După zvonurile care au circulat în ultima vreme, Eurosport a anunţat că gruparea de pe Bernabeu nu ia în calcul o "repatriere" a starului portughez de care s-a despărţit în vara lui 2019. 

În ciuda faptului că atât Zinedine Zidane, cât şi jucătorii îl aşteaptă cu braţele deschise pe CR7 înapoi la Real Madrid, conducerea clubului are alte obiective, iar din punct de vedere financiar nu îşi poate permite salariul uriaş cerut de Ronaldo: 60 de milioane de euro pe an + taxe. Asta mai ales în contextul în care portughezul are deja 36 de ani, iar celorlalţi jucători le-au fost reduse salariile cu 10% din cauza pierderilor cauzate de pandemia de coronavirus.

Astfel, o revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid în această vară nu este posibilă. În cazul unei plecări de la Juventus, pentru CR7 rămâne valabilă pista PSG.

Ce a spus Zidane despre revenirea lui Ronaldo la Real Madrid

De obicei rezervat când vine vorba de posibile transferuri la Real Madrid, Zinedine Zidane a lăsat ușa deschisă unei reveniri a lui Ronaldo.

"Ronaldo la Real? Se poate întâmpla, da, se poate întâmpla. Știm ce fel de om este și ce a realizat aici, dar acum e jucătorul lui Juventus și trebuie să-l respectăm. 

Am avut norocul să-l antrenez. E un atacant impresionant, dar vom vedea ce i se va potrivi. Acum e la Juve, iar Juve se bucură de el", a spus Zidane.

2009-2018 este perioada în care Ronaldo a jucat la Real Madrid, reușind să câștige de patru ori Liga Campionilor30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Ronaldo cu Juventus Etichete: real madrid , juventus , cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă