E gata: Paul Anton s-a despărțit de Dinamo! Marele regret al lui Iuliu Mureșan

1 lună in urmă 33

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Farul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Clubul și jucătorul au ajuns, în cele din urmă, la un acord privind rezilierea contractului, pe care Dinamo, aflată într-o situație financiară dificilă, nu-l putea respecta, având în vedere că Paul Anton rămăsese fotbalistul cu cel mare mare salariu din lot.

Paul Anton s-a despărțit de Dinamo

Iuliu Mureșan, directorul executiv de la Dinamo, a confirmat despărțirea de Paul Anton și a recunoscut că regretă că jucătorul nu a putut ajuta mai mult echipa până la rezilierea contractului, din cauza accidentării cu care s-a confruntat în acest start de sezon.

În jurul orei 18:00 ne-am despărțit de Anton, s-a terminat totul. Îmi pare rău, dar așa a fost să fie. Am vorbit cu Paul, mâine își va lua la revedere de la echipă. Mi-aș fi dorit foarte tare să ne mai ajute puțin, să mai evolueze măcar într-un meci.

Cu siguranță, experiența lui ne-ar fi ajutat foarte mult. El este un jucător foarte bun, dar își dorește o nouă provocare și îi dorim mult succes.

Paul a avut ghinion și cu accidentarea și cel mai corect a fost să reziliem contractul cu el. Ne-a ajutat mult în singurul meci în care a evoluat și îi mulțumim. Acum încercăm să scăpăm de această interdicție la transferuri. Lucrurile evoluează, sperăm că o să fie bine, dar totul merge foarte greu”, a declarat Iuliu Mureșan, la Prosport Live.

Paul Anton poate reveni în Spania

Paul Anton s-a despărțit, așadar, de Dinamo, dar nu va sta foarte mult timp fără echipă.

Potrivit publicației spaniole Union Deportivista, mijlocașul este dorit de Ponferradina, grupare din liga a doua iberică, unde joacă un alt român, Alex Pașcanu, împrumutat de la CFR Cluj.

Paul Anton a mai evoluat în Spania, pentru Getafe, în sezonul 2016 - 2017, sub formă de împrumut de la Dinamo.

Etichete: iuliu muresan , plecari dinamo , paul anton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă