"E cea mai tristă zi din viața mea". Cum au ratat botoșănenii șansa întâlnirii cu Tottenham-ul lui Mourinho

2 months ago 5

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Astra - CFR Cluj (vineri, ora 21:00, Digi Sport 1)

Antrenorul botoșănenilor Marius Croitoru a fost un munte de deznădejde la final și cu greu și-a stăpânit lacrimile.

"Greu de spus, sunt trist, supărat, dar trebuie să mergem înainte, pentru că nu avem ce face. Din păcate, azi nu am putut face mai mult, îmi pare rău pentru băieși și pentru ceea ce înseamnă acest coeficient de țară.

Din păcate nu am putut să ajutăm cu absolut nimic din acest punct de vedere. Îmi pare nespus de rău. N-am fost limpezi în careu, am avut ocazii, dar nu am dat gol. Băieții și-au dorit, nu am ce să le reproșez, au avut atitudine, dar păcat că iau gol în minutul 1 sau 2.

Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele acum, pentru mine e cea mai tristă seară din viața mea", a spus Marius Croitoru la final.

VIDEO cu declarația lui Marius Croitoru:

Marius Croitoru: "Doamne ferește! Nu vreau să mă gândesc la asta"

Șansa unei întâlniri cu Tottenham e posibil să-i fi debusolat pe jucătorii de la FC Botoșani, însă Marius Croitoru nici nu vrea să audă de așa ceva, cu toate că Andrei Chindriș chiar a recunoscut asta.

"Doamne ferește, nu vreau să mă gândesc că ei au fost cu gândul la Tottenham. Am dominat clar, dar nu am avut luciditate în fața porții. Am avut ocazii mari, dar nu am găsit omul potrivit la momentul respectiv.

Nu am ce să le reproșez din punctul ăsta de vedere pentru că știam că eram în fața unui moment istoric pentru club și pentru ei, ca jucători. Din păcate, atât s-a putut.

Cum să mi se pară golul? Nu aș vrea să vorbesc la cald. Voi avea discuții numai în interiorul vestoiarului. Nu am ce să le reproșez. Da, am avut penaltry, dar arbitrii nu au văzut, cum și noi am fost avantajați probabil în alte meciuri. Asta este.

Normal nu ăsta ar trebui să fie nivelul, dar acum am dominat clar o echipă, dar nu am avut luciditatea necesară, dar nu consider că echipa din Macedonia a fost peste mine nciodată.Dar ceea ce contează este scorul.

Nu știu căt de supărat patronul, dar nu cred că poate fi mai supărat decât mine. Îmi doresc să repetăm forma bună și rezultatele de anul trecut și dacă ne-am clasa în primele 6, ar fi extrem de bine", a explicat Marius Croitoru.

Dacă trecea de Shkendija, FC Botoșani urma să întâlnească Tottenham în turul 3 preliminar. Echipa lui Mourinho a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv, care au și condus.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: fc botosani , marius croitoru , shkendija
Read Entire Article
Powered By Seo Tools