E antrenor la Dinamo, dar nu are milă de jucători: „Lipsiți de valoare, fără determinare. Sunt revoltat!”

3 săptămâni in urmă 22

Articol de , - Publicat joi, 15 aprilie 2021, 19:10 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 19:14

Ionel Augustin (65 de ani), antrenorul echipei U17 a lui Dinamo, crede că fotbaliștii sunt principalii vinovați pentru situația echipei. 

Ionel Augustin a fost prezent astăzi la arena din Ștefan cel Mare, la un eveniment destinat tinerilor fotbaliști ai lui Dinamo. Fostul atacant al „câinilor” nu și-a putut ascunde tristețea în legătură cu situația de la echipa mare. 

Ionel Augustin a găsit vinovații pentru situația de la Dinamo

„Gigi Mulțescu e un om implicat total, a încercat. Dar de data asta, din păcate nu a reușit. Nu din cauza lui, ci a lotului. Jucători lipsiți de valoare, fără determinare, nu au o stare de spirit care să le permită să joace, să alerge. E o situație dificilă. Sper să ne salvăm de la retrogradare. E groaznic, sunt extraordinar de revoltat. 

Știu ce e și ce a fost Dinamo. Au ajuns să spună echipele modeste că scot puncte pe terenul lui Dinamo. M-a deranjat extraordinar de mult. Când intrau pe poarta stadionului înainte, le era frică. Și acum ne întâlnim cu fostele glorii ale Craiovei Maxima și zic că le era frică de public, de stadion, de lot. Aș dori să aibă și cei de acum acea răutate pe care o aveam noi”, a declarat Ionel Augustin. 

VIDEO Ionel Augustin: „Nu e vina lui Mulțescu, ci a lotului!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Opinie surprinzătoare despre situația de la Dinamo: „Acționarul are buletin de București”

EXCLUSIV Andrei Radu, fundaș Dinamo: „Să evităm dezastrul! Retrogradarea ar fi o catastrofă pentru club și pentru noi ca jucători”

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă