„E a doua oară când e vinovat și FCSB pierde puncte!”. Basarab Panduru îl pune la zid pe Andrei Vlad după FCSB – CFR Cluj

1 săptămână in urmă 15

FCSB și CFR Cluj au remizat, 1-1, în etapa 5 din play-off-ul Ligii 1. Basarab Panduru, fost jucător al Stelei, este de părere că ardelenii îi datorează portarului Andrei Vlad golul marcat, la ultima fază a meciului.

Pentru FCSB a marcat Florin Tănase. În timp ce golul, care le-a adus un punct ardelenilor, a fost înscris de Andrei Burcă.

În urma acestui meci, FCSB se află pe locul 2 din play-off, cu 40 de puncte. Iar CFR Cluj se poziționează pe primul loc, cu 42 de puncte.

Basarab Panduru îl pune la zid pe Andrei Vlad după FCSB – CFR Cluj

Fostul fotbalist s-a arătat dezamăgit de evoluția CFR-ului, care i-a lăsat impresia că nu ar fi reușit să marcheze nici dacă s-ar fi jucat două zile. Acesta susține că unicul vinovat pentru golul marcat de Andrei Burcă, în prelungirile partidei, este portarul Andrei Vlad.

„FCSB a pierdut două puncte! Ocaziile mai mari le-a avut ea, putea face 2-0.

Aveai impresia că, dacă se joacă două zile, CFR nu va reuși să marcheze! O face în minutul 90+2, din lovitură liberă, prin Burcă. Vlad e vinovat! E a doua oară când e vinovat şi FCSB primeşte gol şi pierde puncte”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Vasile Miriuță îi desființează pe Andrei Vlad și Darius Olaru după FCSB – CFR Cluj

Vasile Miriuță susține că Darius Olaru este unul dintre principalii vinovați pentru eșecul FCSB-ului, având în vedere că faza de la golul CFR-ului a rezultat în urma faultului comis de acesta asupra lui Mario Camora.

Fostul tehnician de la Dinamo mai subliniază faptul că Andrei Vlad nu ar fi trebuit să încaseze acel gol, chiar dacă mingea a ricoșat dintr-o porțiune de teren fără gazon.

„Prima greşeală a făcut-o Olaru. Nu ai voie să faci fault acolo, la această fază, pentru că echipa CFR e periculoasă la fazele fixe. Burcă a dat în pământ, a fost şi terenul de vină, dar Vlad are vina lui.

E gol de portar, nu mai pot să zic nimic. E clar gol de portar, trebuia să prindă balonul ăsta fără probleme. Nu ai cum să faci aşa ceva la un asemenea nivel”, a declarat Vasile Miriuță, la Look Sport.

The post „E a doua oară când e vinovat și FCSB pierde puncte!”. Basarab Panduru îl pune la zid pe Andrei Vlad după FCSB – CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă