Dusan Uhrin, ofertat de o altă echipă din Liga 1 înainte să revină la Dinamo. Cum a motivat decizia

1 lună in urmă 22

  • Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Astra - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Dusan Uhrin, după revenirea la Dinamo: "Dacă nu erau suporterii, nu veneam"

Antrenorul ceh, care a mai pregătit Dinamo în perioada august 2019 - martie 2020, a explicat de ce a ales să revină la formația din "Ștefan cel Mare" într-o perioadă atât de complicată și care au fost persoanele care l-au convins.

"Sincer, aflasem despre situația în care se află Dinamo, știam că e una extrem de dificilă, suporterii din DDB m-au contactat și le-am spus că-i ajut! M-au contactat liderii DDB, Nicu (n.r. Tararache) și Elias (n.r. Bucurică).

Am avut o perioadă foarte bună prima jumătate de an pe care am petrecut-o aici, suporterii sunt fantastici și am revenit pentru ei. Crede-mă, dacă nu erau ei, nu veneam. Am vorbit cu o parte dintre ei individual, nu am avut atât de mult timp la dispoziție, sunt aici de două zile și mâine avem meci, ușor, ușor o să reușesc să vorbesc cu toți. Cel mai important este să înțeleagă că trebuie să joace și să fie mai atenți decât au făcut-o până acum, pentru că au fost multe meciuri pe care Dinamo le-a pierdut și vreau să schimbăm această situație și să urcăm în clasament", a spus Uhrin, pentru Fanatik.

Dusan Uhrin, ofertat de Poli Iași înainte de revenirea la Dinamo

Uhrin a dezvăluit că a avut mai multe oferte în perioada în care a fost liber de contract, inclusiv de la ultima clasată Poli Iași, însă a preferat să revină la Dinamo.

"Sincer, eu am avut alte oferte din alte țări mai îndepărtate și nu am vrut să merg acolo, am avut una și de la Poli Iași, dar am refuzat-o pentru că am vrut să mă întorc la Dinamo, să salvez echipa și să încercăm să câștigăm Cupa.

Da, știu că este foarte greu, dar trebuie să fiu onest. În sezonul trecut, Dinamo m-a ajutat să-mi relansez cariera, așa că acum eram dator să spun prezent și să ajut eu la rândul meu, să pun umărul la salvarea echipei. Știu că nu va fi ușor, dar pas cu pas vom reuși să-i facem pe jucători să dea mai mult pe teren decât înainte", a mai spus Uhrin.

Dusan Uhrin preia Dinamo de pe locul 14 la începutul play-out-ului, cu 14 puncte. "Câinii" sunt calificați și în semifinalele Cupei României, acolo unde au pierdut manșa tur contra Astrei, scor 0-1.

Cehul a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada august 2019 - martie 2020, iar din luna septembrie a anului trecut este liber de contract, după despărțirea de Gaz Metan Mediaș.

  • 26 de meciuri a strâns Uhrin la Dinamo în precedentul mandat, înregistrând 12 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri
Etichete: liga 1 , dinamo , astra , dusan uhrin , ddb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă