Dusan Uhrin, copleșit de situația de la Dinamo: „Greșeli catastrofale! Nu am dormit bine de când am venit”

2 săptămâni in urmă 11

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, nu și-a putut explica greșelile elevilor săi din meciul cu Gaz Metan Mediaș, pierdut cu scorul de 1-4.

Gaz Metan Mediaș și Dinamo s-au întâlnit în cadrul etapei a treia din play-out-ul Ligii 1, iar medieșenii s-au impus cu scoruld e 4-1, după golurile marcate de către Morar 14′, Valente 30′, Deaconu 39′ și Chamed 88′. Pentru „câini”, a marcat Sorescu, în minutul 35.

Portarul Gudmund Kongshavn a încasat primele două goluri printre picioare, iar Dusan Uhrin s-a arătat extrem de dezamăgit după meci.

Dusan Uhrin, copleșit după Gaz Metan Mediaș – Dinamo 4-1

„E o situație dificilă. Rezultatul e foarte rău pentru noi. Am început așa și așa meciul, dar primim gol foarte ușor. Situația e grea, a fost grea de la început. A fost foarte dificil pt mine. (n.r. portarul Gudmund Kongshavn) A făcut greșeli catastrofale, nu pot să spun nimic despre asta, pentru că nu înțeleg cum este posibil.

Nu vreau să vorbesc despre evaluare. Am încredere în jucători, dar ne trebuie noroc. Ne trebuie noroc, trebuie să facem mai mult pentru asta. Fiecare joc e la fel pentru noi, pentru a rămâne în prima ligă. Nu am dormit bine de când am venit, pentru că așa e imposibil să mergem mai departe”, a spus Dusan Uhrin, la flash-interviurile de după meci.

În urma acestui rezultat, Dinamo a coborât pe locul 15, penultimul în clasamentul Ligii 1, direct retrogradabil, cu 15 puncte, după cele trei meciuri disputate în play-out. „Câinii” au ajuns astfel la 13 meciuri fără victorie în Liga 1.

The post Dusan Uhrin, copleșit de situația de la Dinamo: „Greșeli catastrofale! Nu am dormit bine de când am venit” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă