Durere fără margini pentru o familie din Suceava. O bătrână a murit la înmormântarea soțului

2 luni in urmă 1

Durere fără margini pentru o familie. Bătrână și mai multe persoane apropiate familiei particpau la înmormântare, iar în jurul orei 16:00, sicriul cu trupul soțului decedat a fost dat jos din mașină, pentru a fi introdus în curtea bisericii, iar mai apoi să fie înhumat în cimitirul bisericii pe stil Nou „Sfinții Trei Ierarhi” Slătioara.

Citește și: Accident cumplit la ieșirea din București! O tânără de 24 de ani, care se afla la volanul unui Mercedes, a murit pe loc în urma unei coliziuni cu un camion al Armatei

În acel moment, bătrâna a început să se simtă rău și a fost dusă de mai multe persoane în incinta bisericii. A fost solicitată intervenția ambulanței, iar echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat. Decesul bătrânei a fost declarat la ora 18:10 cu diagnostic prezumtiv „stop cardiorespirator”.

Durere fără margini pentru o familie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”. De asemenea, a fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei.

Patru pacienți din București cu COVID, aflați în stare gravă, au fost aduși pe Aeroportul Suceava

Patru pacienți din București cu COVID, aflați în stare gravă, au fost transportați, marți, cu aeronavă militară, pe Aeroportul Suceava, pentru a fi transferați la spitale din regiunea Moldovei, după ce luni alți cinci bolnavi din Capitală au fost duși la spitale din Suceava, Bacău și Cluj.

Ministerul Apărării Naționale a anunțat, într-un comunicat de presă, că efectuează marți o misiune de transport umanitar din București la spitale din Moldova, cu pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2, aflați în stare gravă.

Transportul pacienților de la unitățile spitalicești către aeroport s-a realizat cu ambulanțe ale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță București-Ilfov. Echipa medicală care va monitoriza pacienții pe timpul zborului este formată din specialiști din cadrul SMURD București și Ministerului Apărării Naționale, precizează MApN.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă