După zborurile spre nicăieri au apărut și crozierele tot spre nicăieri. Singapore pornește cursa cu vaporul care nu va opri în niciun port

2 weeks ago 322

Singapore a anunțat că va lansa în noiembrie călătorii pe mare care nu vizitează niciun port, ci vor fi croaziere destinate localniclor pasionați de călătorii și care vor să se bucure de drum în siguranță, fără riscul infecției cu COVID. Mai există și țări unde avioanele zboară în cerc pentru a le aminti oamenilor senzația de zbor.


Genting Cruise Lines' World Dream și Quantum of the Seas de la Royal Caribbean International sunt primele nave de croazieră alese pentru potențialii călători, însă prețul biletului pentru sejurul pe mare nu a fost încă anunțat.


Pentru a se respecta protocoale de igienă, navele vor pleca și se vor întoarce în același loc, fără să se oprească între porturi, iar călătoriile sunt destinate doar rezidenților din Singapore.


Cu toate astea, sunt câteva reguli stricte înainte ca oamenii să se îmbarce la bordul navei. Călătorii sunt obligați să prezinte un test COVID cu rezultatul negativ și să poarte mască de protecție în afara camerei lor, iar angajații de la bordul navei trebuie să stea în carantină 14 zile înainte să urce pe vas.


Primul vas pentru „croazieră către nicăieri” va pleca pe 6 noiembrie, iar următorul în decembrie, însă prețurile și facilitățile nu au fost încă anunțate.


Dacă recentele „zboruri către nicăieri” lansate în alte părți ale lumii și ale căror bilete s-au epuizat în doar 10 minute nu vor mai avea loc, s-ar putea ca și planul lui Singapore pentru croaziera pe mare să se bucure de succes.


Din dorința de a le oferi oamenilor „frânturi de normalitate”, în luna septembrie, compania Tigerair Taiwan a efectuat un zbor deasupra insulei turistice Jeju din Coreea de Sud. La vremea aceea, 120 de pasageri s-au urcat în avion, au zburat 1.046 de kilometri către insula turistică din Coreea de Sud, dar nu au aterizat, ci au văzut-o din aer, pentru ca apoi să zboare iar 1.046 și să revină în Taiwan.


Read Entire Article
Powered By Seo Tools