După trei zile în care bolnavii au îndurat frigul, spitalele din Timişoara au din nou căldură în saloane și apă caldă

1 lună in urmă 36

Sambata, 30 Octombrie 2021, ora 14:52

29 citiri

După trei zile în care bolnavii au îndurat frigul, spitalele din Timişoara au din nou căldură în saloane și apă caldă

Toate spitalele din municipiul Timişoara sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare, iar toate punctele termice din oraş furnizează apă caldă şi căldură, anunță societatea de termoficare Colterm anunţă că.

Au fost înregistrate şi câteva avarii la pornirea instalaţiilor, însă acestea sunt în curs de remediere.

”În această dimineaţă, o echipă a Colterm s-a deplasat la toate spitalele din Timişoara, racordate la sistemul centralizat de termoficare pentru a vedea, pe teren, sitauaţia alimentării cu agent termic a acestora. Astfel, în prezent, toate spitalele au apă caldă şi căldură la parametrii optimi. De asemenea, toate punctele termice sunt funcţionale şi livrează atât apă caldă cât şi căldură”, transmite Colterm într-un comunicat de presă, de sâmbătă.

În cursul dimineţii, a fost remediată şi avaria de la Punctul Termic 92, astfel că şi consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Oglinzilor şi Orion au, în momentul de faţă, apă caldă şi căldură.

Au mai apărut trei avarii, una dintre ele fiind deja remediată, iar alte două în curs de remediere.

În prezent, furnizarea încălzirii din punctele termice se realizează la temperatura de 35 de grade, urmând ca în cursul acestei seri să crească la 36 de grade.

Timp de trei zile, la Timişoara a fost oprită furnizarea de apă caldă şi căldură din cauza datorilor pe care societatea de termoficare Colterm le are la furnizorul de gaz E.ON.

Citeste si:

 "Creștin n-am fost decât cu forța, mă bate gândul să devin musulman"

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a mărturisit într-un editorial că îl bate gândul să devină musulman după decizia luată recent de Muftiatul Cultului Musulman din România. Hotărârea...

Primarul Dominic Fritz anunță că repornește încălzirea, dar cu porția. "Populaţia va primi căldură doar noaptea, spitalele non-stop"

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a precizat, miercuri, 27 octombrie, că un contract de urgenţă este semnat cu un nou furnizor de gaz, urmând ca societatea Colterm,...

DigiSport.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă