După succesul de la „Te cunosc de undeva”, Radu Ștefan Bănică vrea la „Asia Express”: „Ar fi o experiență de viață”

1 lună in urmă 7

Radu Ștefan Bănică este acum concurent la „Te cunosc de undeva”, emisiunea de la Antena 1. Acolo se transformă în artiști consacrați și impresionează cu talentul lui. Recent a dezvăluit că și-ar dori la participe și la o altă emisiune, din același trust.

La 18 ani, Radu Ștefan Bănică a fost admis la UNATC, secția Actorie. Acesta îi urmează în carieră pe tatăl lui și pe bunic. Pe lângă talentul actoricesc, fiul șui Ștefan Bănică îndrăgește și muzica. Așa face că acum e
concurent la „Te cunosc de undeva”, emisiunea de la Antena 1. De-a lungul edițiilor s-a transformat în artiști celebri, în Lady Gaga, Bruno Mars și alții. Toate momentele au fost de excepție după părerea juraților.

 "Ar fi o experiență de viață"

Tânărul nu se aștepta să fie așa de iubit de public. „N-am știut la ce să mă aștept, în primul rând. Când am văzut comentariile frumoase pe YouTube, pe Instagram, chiar m-au făcut să mă simt foarte bine. Vă mulțumesc mult pentru susținere”, a declarat Radu pe Youtube despre emisiunea de la Antena 1.

Acum, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că își dorește să facă parte și dintr-un alt proiect de televiziune. Ar vrea să meargă la Asia Express.

 "Ar fi o experiență de viață"

„Chiar mi-ar plăcea, vorbesc serios. Mi se pare o experiență de viață superbă!”, a dezvăluit artistul de 18 ani.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă