După Revoluție, Florin Busuioc a intrat în politică: „A fost înfiorător!”

2 săptămâni in urmă 19

Recent, celebrul prezentator al rubricii meteo de la PRO TV și-a amintit de o experiență care l-a marcat în perioada imediat după Revoluție.

După ce a terminat Facultatea de Teatru, Florin Busuioc a fost repartizat la Piatra Neamț deoarece fusese șef de promoție alături de actrița Anca Sigartău. Imediat după Revoluție, fără să-și dorească, a fost pus șeful FDSN-ului (Frontul Democrat al Salvării Naționale, actualul PSD), însă nu a rezistat mai mult de 20 de minute: „am fost prins de doi soldați, legat și dus la sediul lor de la FDSN, unde m-au și pocnit (…)”.

Vezi video:

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Florin Busuioc: „Am dat admitere de cinci ori la Teatru”

Florin Busuioc s-a născut în Hunedoara. La podcast, cunoscutul prezentator de emisiuni și rubrică meteo a povestit cum tatăl său, un regizor de teatru popular din oraș, a fost primul mentor care l-a îndrumat să facă primii pași spre meseria de actor. Al doilea mentor a fost profesorul și actorul Dem Rădulescu cu care a avut o relație foarte bună: „nu mă simpatiza deloc, pentru că eram ardelean, eram lent în gândire, aveam probleme de adaptare la București. Veneam pentru prima oară”.

Deși a dat de câteva ori admiterea la Teatru, picând fie sub linie, fie la probele eliminatorii, Florin Busuioc a reușit să intre la Facultatea de Teatru, absolvind ca șef de promoție dintre băieți.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă