După Real Madrid, și Manchester United ar putea fi ajutată de transferul lui Lionel Messi la PSG! Cum pot profita englezii

2 luni in urmă 24

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Manchester United și Real Madrid pot profita de transferul lui Lionel Messi la PSG

O echipă care poate profita de această mutare este Real Madrid, Kylian Mbappe fiind decis să părăsească gruparea franceză în urma venirii argentinianului. Însă, și Manchester United este avantajată de transferul lui Messi.

Potrivit publicației ESPN, PSG nu-și mai poate permite să-l achiziționeze și pe Paul Pogba, cel care era ținta principală a parizienilor înainte ca Messi să rămână liber de contract.

Astfel, Manchester United are la dispoziție câteva luni să-i prelungească înțelegerea francezului, care expiră în vara viitoare. În acest moment, "diavolii roșii" riscă să-l piardă gratis pe Pogba în vara lui 2022.

Venirea lui Messi la PSG determină și  plecarea lui Mbappe

Chiar dacă îl respectă pe starul argentinian, Mbappe e convins că nu poate juca împreună cu Messi în aceeași echipă. Astfel, atacantul de 22 de ani va profita și ar urma să anunțe conducerea să fie lăsat să plece.

În sezonul trecut, Mbappe și-a arătat respectul față de Messi cu o postare după un meci direct dintre PSG și Barcelona. Atunci Kylian Mbappe a devenit primul jucător din istorie care-i dă Barcelonei patru goluri în același sezon.

La acea vreme, francezul a ajuns la 25 de goluri marcate în Champions League și a devenit cel mai tânăr jucător din istoria competiției care atinge această bornă - 22 de ani și 80 de zile. Precedentul record îi aparținea chiar argentinianului de la Barcelona, care ajungea la 25 de goluri când avea 22 de ani și 286 de zile.

Etichete: barcelona , manchester united , paul pogba , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă