După Radu Mihaiu, un alt primar de sector pregătește demolarea chioșcurilor de la metrou. Ciucu: „Sunt spații ocupate abuziv”

5 zile in urmă 24


Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu anunță că de vineri sau cel mai târziu săptămâna viitoare poliția locală și ADP vor începe demolarea magazinelor și chioșcurilor din stațiile de metrou din Sectorul 6, așa cum s-a întâmplat miercuri în Sectorul 2.


„Da, mizeria tranziției, simbolul prăduirii și ilegalităților anilor ’90, statul în stat, reprezentat de «sindicatul» de la metrou trebuie să ajungă la sfârșit. Primăria Sectorului 6 este alături de ministrul Transporturilor și de ministrul de Interne în procesul de punere în legalitate a spațiilor ocupate abuziv la metrou pe raza teritoriului Sectorului 6”, a anunțat primarul Ciucu pe pagina sa de Facebook.


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fciprian.ciucu%2Fposts%2F10159631756644203&width=500&show_text=true&height=373&appId" width="500" height="373" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Poliția Locală și Administrația Domeniului Public din Sectorul 6 vor începe de vineri sau de cel târziu săptămâna viitoare demolarea „chioșcurilor parazit” din stațiile de metrou, promite edilul.


La finalul postării, Ciucu a amintit de incendiul din clubul Colectiv, în contextul în care spațiile comerciale nu au autorizații de securitate la incendiu de la ISU.


Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale au început miercuri dimineața, în stația Ștefan cel Mare, și sunt făcute de către angajații ADP Sector 2. Tot astăzi vor fi demolate și spațiile comerciale din stația Pipera, iar în zilele următoare va fi eliberată și stația de metrou Iancului, însă pentru că aceasta se află în zonă protejată e necesară o dispoziție de la Primăria Capitalei.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă