După mai bine de 4 ani, Vinicius Junior a dezvăluit de ce a ales-o pe Real Madrid în locul Barcelonei

1 săptămână in urmă 11

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Aripa stângă de pe Santiago Bernabeu a marcat 10 goluri și a oferit 7 assist-uri în acest sezon sub comanda lui Carlo Ancelotti, însă putea să joace astăzi în culorile marei rivale, Barcelona.

După mai bine de 4 ani, Vinicius Junior a dezvăluit de ce a ales-o pe Real Madrid în locul Barcelonei

În primăvara lui 2017, înainte ca Florentino Perez să surprindă plătind 45 de milioane de euro pentru un puști de doar 16 ani din Brazilia, Vinicius avea o decizie grea de luat - trebuia să aleagă între Real Madrid și Barcelona.

Sud-americanul a fost curtat inițial de cei de pe Camp Nou, iar Gerard Pique chiar a povestit momentul în care i-a urat "bun venit" lui Vinicius la clubul catalan.

În cele din urmă, brazilianul s-a răzgândit și a decis să semneze cu Real Madrid, iar într-un interviu acordat recent a oferit și motivele care au condus la acest lucru.

"Nu dau apă la moară celor care vorbesc din exterior, cei de lângă mine știu adevărul, de aia nu vorbesc prea mult. Cele două cluburi m-au dorit și am ales să merg la Real Madrid datorită proiectului și lucrurilor pe care le-au făcut pentru mine.

Am considerat că este cel mai bun proiect pentru mine și a fost clubul pentru care aveam cea mai mare afinitate. Mereu am iubit-o pe Real Madrid, l-am iubit pe Cristiano Ronaldo, dar și pe restul jucătorilor. Am ales bine și vreau să rămân aici pentru mult timp", a explicat Vinicius, potrivit AS.

Gerard Pique a dezvăluit dialogul cu Vinicius Junior, înainte ca Real Madrid să intre pe fir

Catalanii îl urmăreau de mai mulți ani și ajunseseră la un acord pentru transfer, dar Real Madrid a intrat pe fir în ultimul moment și l-a deturnat pe Vinicius.

Despre acest lucru a vorbit recent și Gerard Pique, unul dintre căpitanii Barcelonei. Fundașul a povestit într-un interviu faptul că atacantul era convins că va ajunge pe Camp Nou, dar eterna rivală a oferit mai mulți bani.

"Da, am vorbit personal cu Vinicius înainte să semneze cu Madrid. Mi-a spus că transferul lui la Barcelona e gata. Am discutat cu Vini pentru a-i spune bun venit la club și toate aceste lucruri - ba chiar mi-a confirmat că urmează să ni se alăture, dar apoi Madrid a venit cu o ofertă dublă", a povestit Pique.

Etichete: real madrid , barcelona , vinicius junior

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă