După Gigi Becali, Mihai Rotaru atacă și el FRF. Ce spune patronul Craiovei despre prezența jucătorilor la JO

1 săptămână in urmă 20

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

Gigi Becali, nemulțumit de arbitrajele din Liga 1, i-a transmis lui Răzvan Burleanu că nu îi va lăsa pe jucătorii de la FCSB la Jocurile Olimpice. Patronul liderului din Liga 1 este acoperit și de regulament, având în vedere că turneul olimpic nu se află în calendarul FIFA și nu este obligat să îi lase pe fotbaliști la Tokyo.

Mihai Rotaru: "Cum să faci un calcul dacă noi nu știm cum va arăta regula U21?"

FRF nu pare să primească vești bune nici de la Craiova. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, este nemulțumit de faptul că forul condus de Răzvan Burleanu nu a anunțat ce se va întâmpla cu regula U21, astfel că nu poate face calculele pentru perioada respectivă.

Universitatea Craiova are șase jucători în lotul preliminar pentru Tokyo: Ștefan Vlădoiu, Vladimir Screciu, Alexandru Cicâldău, George Cîmpanu, Nicușor Bancu și Andrei Ivan

"Noi suntem cu aproximativ o lună și jumătate înainte de începerea noului sezon, adică atunci când mergi în cantonament și faci o campanie de achiziții. Noi nu știm cum va arăta regula U21 din sezonul viitor și atunci cum să-ți faci un calcul? Poate o vor scoate complet, poate va fi cu un singur jucător 90 de minute, așa cum e acum, sau cu al doilea jucător 45 de minute.

FRF nu asigură un climat în care predictibilitatea să fie un indicator. Cum să răspund la această întrebare? Spuneți-ne cum vom juca sezonul viitor ca să vă putem răspunde. Noi, pentru doi jucători U21, trebuie să sacrificăm încă 4-5, care stau în preajma echipei. Noi milităm pentru un singur jucător U21.

Cum să-i spui unui jucător că nu joacă pentru că intră unul de 18 ani? Dacă ai doi jucători, iar unul obligatoriu 45 de minute, sacrifici mult mai mult. Ne batem joc de prea mulți jucători", a spus Rotaru, la Pro X.

Gigi Becali nu își lasă jucătorii la Tokyo

Finanțatorul FCSB-ului îi transmite președintelui FRF să trimită jucătorii celor de la CFR Cluj la Olimpiada de la Tokyo.

Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător. Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii.

Burleanu și cu arbitrul Kovacs, să trimită ei jucători. Să-i ia de la CFR și să-i trimită, cu toate mizeriile pe care le fac”, a declarat Gigi Becali, la AS.

Programul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Naţionala României va înfrunta echipa Hondurasului, pe 22 iulie, în primul său meci de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în Grupa B, la Kashima.

În aceeaşi zi va avea loc partida dintre Noua Zeelandă şi Coreea de Sud (ora locală 17:00, tot la Kashima).

Al doilea meci al tricolorilor se va juca pe 25 iulie, contra campioanei Asiei Under-23, Coreea de Sud, tot la Kashima (14:00, ora României). Celălalt meci din etapa a doua va fi Noua Zeelandă - Honduras (ora locală 17:00, Kashima).

România va înfrunta Noua Zeelandă pe 28 iulie, în ultimul său meci din grupă, la Sapporo (ora locală 17:30, adică 11:30 la Bucureşti). În acelaşi timp va avea loc partida Coreea de Sud - Honduras (ora locală 17:30, Yokohama).

Etichete: frf , gigi becali , mihai rotaru , regula u21
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă