După ce și-a făcut public divorțul, Bănel Nicoliţă are probleme și cu banii. Ce a recunoscut sportivul

4 luni in urmă 22

Miercuri, 21 Octombrie 2020, 11:41 Actualizat Miercuri, 21 Octombrie 2020, 12:11

Iată în ce stare a ajuns Bănel Nicoliţă, din cauza datoriilor. S-a împrumutat de 80 de mii de euro, la un ofiţer de poliţie. S-a ajuns la procese grele şi executări silite. Celebrul jucător face primele declaraţii despre situaţia complicată în care se află.

Bănel Nicoliță pare să aibă probleme cu banii, celebrul fotbalist a împrumutat bani greii, de ordinul zecilor de mii de euro pentru a-și putea vedea visul împlinit, acela de a avea o echipă de fotbal în Făurei, județul Brăila. Însă asta nu este tot, persoana de la care a împrumutat suma de 83 de mii de euro este un polițist ieșit de ani buni la pensie, iar venitul său lunar este de 3 mii de lei.

După ce a împrumutat suma uriașă, fotbalistul "a uitat" să returneze banii, iar ofițerul l-a dat în judecată și a câștigat de la prima înfățișare

"A fost vorba despre mai multe împrumuturi. Banii i-am investit în echipă. Așa este, a fost un proces, dar nu s-a mai ajuns la executare silită, fiindcă am rezolvat problema", spune Bănel.

Însă, adevărul este departe de a fi aflat. De-a lungul timpului Bănel a investit aproape toți banii pe care i-a câștigat, fotbalistul a mărturisit că în timpul în care a stat pe bară, a pus bazele unei grădinițe acolo unde are în grijă 60 de copii, potrivit Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă