După ce s-a certat cu soția, un italian a mers 420 km pe jos pentru a se calma

2 luni in urmă 12

Foto: unsplash.com

După ce s-a certat cu soția, un italian a decis să părăsească domiciliul pentru a-și reîmprospăta gândurile și a mers pe jos 420 de kilometri. Bărbatul a rătăcit prin țară timp de o săptămână.

Bărbatul este din Como, un oraș situat la nord de Milano. După ce a ieșit din casă și a început să meargă, italianul pur și simplu nu s-a mai putut opri.

Călătoria lui a fost întreruptă doar la o săptămână după discuția aprinsă, când o mașină de poliție din localitatea Fano, situată pe coasta Mării Adriatice, s-a apropiat de el.

Polițiștii patrulau pe străzile din Fano pentru a se asigura că localnicii respectă măsurile de izolare impuse în Italia când au observat un individ care mergea singur la 2 dimineața.

Când a fost verificat, poliția a descoperit că bărbatul fusese dat dispărut de soție. Ea a declarat poliției că după un conflict domestic, soțul a plecat de acasă și nu s-a mai întors, iar la telefon nu răspunde.

Traseul italianului

Fără a folosi vreun mijloc de transport, italianul a parcurs 420 de kilometri pe jos în șapte zile. El a mers în medie, aproximativ 60 de kilometri pe zi.

Presa din Italia a relatat că bărbatul era obosit, însă părea lucid, și a declarat că nici nu și-a dat seama că a parcurs o distanță atât de mare. El susține că a primit mâncare și apă de la oamenii întâlniți pe drum în călătoria sa.

După ce a fost audiat de poliție, italianul a fost în cele din urmă eliberat. De asemenea, el a fost obligat să-și anunțe soția și a primit o amendă de 400 de euro pentru încălcarea măsurilor de izolare.

Autoritățile l-au cazat pe bărbat la un hotel până când soția a venit să-l ia.

The post După ce s-a certat cu soția, un italian a mers 420 km pe jos pentru a se calma appeared first on Atlas Geografic.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă