După ce le-a difuzat pe post, PRO TV se delimitează de înjurăturile Biei Khalifa la adresa lui Cornel Palade: „Agresiunile verbale și fizice nu sunt justificate în nicio situație”

6 zile in urmă 43

La cererea redacției Libertatea, Pro TV a avut o reacție după ce Bia Khalifa l-a înjurat și jignit pe Cornel Palade în timpul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, la o oră de maximă audiență. Postul de televiziune a transmis că „agresiunile verbale și fizice nu sunt justificate în nicio situație”.

„Du-te-n …. Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos.”, i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Mulți dintre fanii emisiunii au condamnat atitudinea concurentei, conflictul lor devenind viral pe rețelele de socializare.

Acum, PRO TV a făcut declarații pe marginea acestui subiect și se delimitează de acest moment, deși emisiunea nu a fost în direct, ci înregistrată și difuzată de post.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este un reality show care testează limitele celebrităților. Timp de două luni, persoane publice din România trăiesc departe de casă, în junglă, într-un mediu complet izolat, cu acces limitat la hrană, fără confortul zilnic, așa cum erau obișnuite.

Mai mult, sunt nevoite să împartă același spațiu cu alți concurenți care pot avea dificultăți de adaptare la noile condiții”, a transmis Pro TV, subliniind că emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” e un „experiment” și că unele comportamente ale concurenților în show pot fi neașteptate având în vedere condițiile în care se filmează.

„În acest context, unele reacții pot fi tensionate și greu de înțeles. Show-ul TV trebuie urmărit și înțeles ca un experiment, așa cum este. În niciun caz noi, la nivel de companie, nu încurajăm violența, sub nicio formă, și credem că agresiunile verbale și fizice nu sunt justificate în nicio situație”, a explicat Pro TV pentru Libertatea.

pozitia-oficiala-pro-tv-dupa-bia-khalifa-l-a-injurat-pe-cornel-palade-2Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cum l-a jignit Bia Khalifa (23 de ani) pe Cornel Palade (70 de ani) la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Conflictul celor doi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a început de la un vas nespălat. Bia Khalifa nu s-a mai putut abține și l-a înjurat pe Cornel Palade. „Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul”, a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii.

Ulterior, aceasta a început jignirile la adresa lui Cornel Palade. „Spune în p… mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum”, i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade, care a reacționat: „Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât”.

Bia Khalifa nu s-a oprit și a continuat cu jignirile. „Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea”.

Cine e Bia Khalifa

Bia Khalifa sau Bianca Niculai, pe numele ei din buletin, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea „iUmor”, de la Antena 1. Atunci, ea a prezentat un număr de roast în fața juraților, a lui Chello, Mihai Bendeac și în fața Deliei, îmbrăcată în măști de protecție.

Ulterior, tânăra a fost invitată în mai multe emisiuni de televiziune de la Antena 1 și de la Antena Stars. La unul dintre interviuri, ea a vorbit despre studiile pe care le-a absolvit. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai.

Totodată, ea e foarte cunoscută pe OnlyFans, o platformă destinată adulților. Doritorii o pot vedea în ipostaze sexy. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună, scrie viva.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă