După ce Cornel Dinu l-a comparat cu un papagal din Mato Grosso, Victor Pițurcă îl ironizează pe „Mister”: „E cel mai inteligent! Am câștigat în 20 de zile cât a luat el în 5 ani” | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 18

Victor Pițurcă nu-l uită pe Cornel Dinu, după ce „Mister” l-a comparat, în timpul Campionatului European de fotbal din acest an, cu un papagal din Mato Grosso. Chiar dacă până acum nu a dorit să-i ofere o replică, aceasta a venit, în cele din urmă în cadrul unui interviu pentru ProSport LIVE.

Fostul selecționer a fost unul dintre specialiștii care au analizat partidele de la Campionatul European din acest an, la Pro TV, alături de Ciprian Marica, iar acest lucru i-a adus destule critici. Fie pentru modul în care se îmbrăca, fie pentru cum pronunța numele jucătorilor sau modul direct de exprimare al unor faze.

Una dintre cele mai controversate reacții a avut fostul mare fundaș, Cornel Dinu, care i-a ironizat copios pe cei doi foști internaționali, în direct la ProSport Live.

Victor Pițurcă i-a oferit un răspuns pe măsură lui Cornel Dinu

Atunci, „Mister” i-a comparat pe cei doi foști atacanți cu papagalii din Mato Grosso, ridicând totodată semne de întrebare privind nivelul celor doi de inteligență.

„Nu pot să îl comentez pe Pițurcă, pentru că a fost jucător de fotbal, dar cum comentează, ce comentează mi se pare înfiorător. Nu mă bag în exprimare, că fiecare a făcut carte cât a putut, cum a putut, cum a vrut și așa mai departe, deși e dramatic. Nu pot să citesc o parte a, hai să le zic, disertațiilor sale. Iar în partea cealaltă, când îl văd pe Marica, schimb imediat canalul. Am impresia că văd o îmbrăcăminte care aduce cu papagalii din Mato Grosso. Când e un sacou bej, când e o cravată care se leagă cu șosetele doctorului Popescu. Pe el l-am văzut coborând din hotel în Brazilia în 1992 cu șosete bej, pantaloni gri scurți, cămașă albastră cu violet și o eșarfă la gât care semăna cu girodina.

Mie îmi place să văd Amazonia, Mato Grosso, dar nu pe ecran, nu se leagă. Și mai are și un șnur din ăla care probabil că îi leagă o parte din bani din buzunarul respectiv. Deci nu vreau să mai comentez prea mult, pentru că e dramatic. Eu îmi aduc aminte că execuția prin care el (n.r. Victor Pițurcă) se remarca era de inteligență de joc, asta nu i-a lipsit niciodată. Asta cu exprimarea ține și dacă ai pus mâna pe Abecedar”, a declarat atunci, Cornel Dinu.

Victor Pițurcă: „Toată viața am fost simplist”

Reacția nu a venit, deoarece Victor Pițurcă a recunoscut că nu prea se uită la știri. În același timp, dacă află vreo informație, nu este genul care să ofere replică. Descrierea colorată a lui Cornel Dinu a ajuns și la urechile sale, însă nu s-a deranjat să-l contreze. Până de curând, când mingea i-a fost ridicată la fileu.

„Am înțeles că ar fi zis Dinu ceva, dar nu știu ce. E normal. Dacă eu câștig în 20 de zile, cât câștigă Dinu în 5 ani, cât stă la… e normal să aibă reacția asta. Sigur că el este cel mai inteligent. Eu toată viața am fost simplist, am spus lucrurilor pe nume și am avut de câștigat. Am spus lucrurilor pe nume corect, profesionist, profesional, la obiect. Nu stau să-mi pierd timpul. De ce mi-aș pierde timpul?”, a declarat Victor Pițurcă, pentru ProSport Live.

S-a zvonit că pentru cele 20 de zile de la ProTV, Victor Pițurcă s-a ales cu 25.000 de euro. O sumă deloc de neglijat, pe care în Liga 1 o câștigă doar foarte puțini jucători.

The post După ce Cornel Dinu l-a comparat cu un papagal din Mato Grosso, Victor Pițurcă îl ironizează pe „Mister”: „E cel mai inteligent! Am câștigat în 20 de zile cât a luat el în 5 ani” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă