După ce a zis că ”seriozitatea a rămas ca acum 35 de ani”, Helmut Duckadam a primit medalia: ”Copilul care nu plânge, nu mănâncă”

2 luni in urmă 29

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

Evenimentul a avut loc pe 7 iulie, dar până pe 4 august Helmut Duckadam încă nu primise medalia, motiv pentru care s-a arătat dezamăgit și a concluzionat că ”seriozitatea a rămas ca acum 35 de ani”.

Helmut Duckadam a primit, în sfârșit, medalia promisă de CSA Steaua

Imediat după declarațiile date la Fotbal Club pe 4 august, Helmut Duckadam a primit medalia, prezentată vineri seară, în studioul Digi Sport.

Copilul care nu plânge, nu mănâncă, să nu spun altfel. Asta-i doar începutul, ăsta-i finalul. Deci, am plâns și am primit asta. Au fost foarte cooperativi, e foarte frumoasă.

E făcută de monetăria națională. Arată foarte bine. A doua zi m-a sunat Ștefan Iovan, mi-a adus-o, inclusiv o minge cu semnăturile tuturor colegilor mei”, a declarat Helmut Duckadam, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

De asemenea, fostul mare portar a anunțat că va putea beneficia și de invitații la meciurile celor de la CSA Steaua la care vrea să participe.

Problema s-a rezolvat, când am nevoie îl apelez, că suntem vecini, și îmi aduce și invitație. Voi merge când am timp și vor fi meciuri interesante, n-o să merg la toate, îți dai seama”, a transmis Helmut Duckadam.

VIDEO cu declarațiile lui Helmut Duckadam:

Etichete: helmut duckadam , cupa campionilor europeni 1986 , medalie csa steaua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă