După ce a „pulverizat-o” pe Emma Răducanu, Marta Kostyuk nu se teme nici de Simona Halep: „Am o tactică nouă!” Declarație războinică înaintea semifinalei de la Transylvania Open

1 lună in urmă 13

Marta Kostyuk (Ucraina, 55 WTA) a prins curaj după victoria senzațională reușită în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open de la Cluk! Marta a „pulverizat-o” pe Emma Răducanu (Marea Britanie, 23 WTA), scor 6-2, 6-1, iar acum pregătește asaltul asupra Simonei Halep (România, 18 WTA).

Marta Kostyuk nu se teme de Simona Halep, în pofida faptului că românca a învins-o luna aceasta în turul secund la Indian Wells, cu 7-6(2), 6-1! Ucraineanca crede că datele problemei sunt altele la Cluj-Napoca.

Simona Halep a reușit o victorie convingătoare în sferturi la Transylvania Open, 6-1, 6-1 cu Jaqueline Cristian (România, 105 WTA), cu toate că fostul lider WTA acuzase probleme fizice cu o zi înainte.

După ce a „pulverizat-o” pe Emma Răducanu, Marta Kostyuk nu se teme nici de Simona Halep: „Am o tactică nouă!” Declarație războinică înaintea semifinalei de la Transylvania Open

Marta Kostyuk, „killerița” Emmei Răducanu de la Cluj, a făcut o declarație războnică înaintea duelului cu Simona Halep din semifinalele Transylvania Open, programat sâmbătă, de la ora 17:00: „Acesta este un mediu puțin diferit de cel de la Indian Wells! Se joacă în sală, mingile sunt mai rapide și voi profita cât de mult pot de acest avantaj. Am o tactică la care mă gândesc și voi încerca să lupt cât pot de tare!”, a spus Kostyuk.

„Sincer, la Indian Wells am luptat un set cu Simona Halep, dar am cedat inițiativa în setul secund. Sper să pot să o împing cât mai mult acum. Și dacă pierd e o experiență extraordinară. Îmi place să joc împotriva ei, e o persoană foarte simpatică, dar vreau să ajung în prima mea finală”, a mai declarat Marta Kostyuk înaintea meciului cu Simona Halep. Câștigătoarea partidei dintre Halep și Kostyuk o va întâlni în finala turneului dotat cu premii în valoare de 235.238 de dolari pe învingătoarea dintre Anett Kontaveit (Estonia, 14 WTA) și Rebecca Peterson (Suedia, 99 WTA).

The post După ce a „pulverizat-o” pe Emma Răducanu, Marta Kostyuk nu se teme nici de Simona Halep: „Am o tactică nouă!” Declarație războinică înaintea semifinalei de la Transylvania Open appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă